Európa Fit Hotel

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Hévíz

4/5

Hotel EURÓPA FIT

    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Hévíz
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Název zájezdu dle CK

Hotel EURÓPA FIT

Poloha

nekuřácký, zrekonstruovaný hotel se nachází v zeleném pásmu města Hévíz, v centru klidné zelené oázy, ve vzdálenosti 400 metrů od jezera.

Vybavení a služby

klimatizované společné prostory, restaurace, kavárna, lobby bar, denní bar, obchod se suvenýry, výtah, parkoviště za poplatek, ordinace lékařů, půjčovna kol a aut, kongresový sál, internetový koutek, kosmetický salón, manikúra, pedikúra.

Ubytování

klimatizované 2lůžkové pokoje STANDARD a SUPERIOR (cca 25 m2) se sprchou/vanou, WC, LCD TV, minibarem, sejfem, županem, telefonem, WI-FI ZDARMA, terasou nebo balkonem, fénem, s možností přistýlky pro dítě do 18 let. Pokoje SUPERIOR - navíc výhled do zahrady a kávovar na kapsle.
Klimatizované 2lůžkové pokoje ECONOMY (cca 25 m2) s omezeným výhledem na střechu wellness centra, oddělená lůžka, se sprchou, WC, LCD TV, minibarem, sejfem, županem, telefonem, WI-FI ZDARMA, terasou, fénem.
Klimatizované 2lůžkové pokoje DELUXE a DELUXE PLUS (cca 38 m2) se sprchou/vanou, WC, 2x LCD TV, minibarem, sejfem, županem, telefonem, WI-FI ZDARMA, balkonem, fénem, s možností přistýlky rozkládacího gauče pro 2 děti do 18 let nebo jednoho dospělého. Pokoje DELUXE PLUS - navíc výhled do zahrady a kávovar na kapsle.
Čajový a kávový servis, minerální voda (0,75 l) při příjezdu.

Sport a zábava

wellness a léčebné procedury (termální bazén, bahenní a minerální koupele, balneoterapie, fyzioterapie, inhalace, lázně Acapulco), více než 700 m2 vodních ploch, vnitřní a venkovní bazény, termální lázně, přírodní vodní plochy pro koupání, aquaaerobik, saunový svět, jóga, dětské hřiště, animace, tenisové kurty, kulečník, fitness, stolní tenis, badminton, posilovna, billiard, tělocvična, jezdecký areál, v okolí - golf. Animační programy pro děti během července a srpna.

Stravování

snídaně a večeře formou bufetu s možností dokoupení obědů (maďarské a mezinárodní pokrmy, lze i vegetariánské či dietní). U pobytů na min. 2 noci welcome drink. V termínech do 16.6. a od 25.8. v ceně polopenze navíc vynikající maďarské polévky v době oběda.

Doplňující informace

místní poplatek cca 1,7 EUR/os. nad 18 let/den - platí se při nástupu na recepci hotelu. Parkování cca 10 EUR/den - platí se při nástupu na recepci hotelu (při pobytech na min. 14 nocí je parkování zdarma). Pobyt se psem na vyžádání možný v termínech 1.1.-29.3., 1.4.-17.5., 20.5.-30.6., 1.9.- 31.10. a 3.11.-22.12 za 35 EUR/den, platba na recepci.

Výhody a benefity

platí pro rok 2024 - u pobytů na min. 4 noci Vám poskytneme mimořádnou slevu 5 %. U pobytů na min. 7 nocí Vám poskytneme mimořádnou slevu 10 %. U pobytů min. 14 nocí poskytneme mimořádnou slevu 15 %. Uvedené slevy nelze navzájem kombinovat.

Poznámka

místní poplatek cca 1,7 EUR/os. nad 18 let/den - platí se při nástupu na recepci hotelu.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování a polopenzi dle vybraného počtu nocí, využívání Spa & Wellness centra

Základní cena nezahrnuje

Volitelné doplatky
  • MOŽNOST DOKOUPENÍ: cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Vítkovice Tours (TRAVEL FAMILY s.r.o.), IČ 17049415.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel EURÓPA FIT ****+
Lokalita dle pořadatele: Balaton, Hévíz

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Európa Fit Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 602 916
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 1 recenzí

Bobina červenec 2014 Hotel Evropa Siófok. Byli jsme spokojeni. I když počasí úplně nevyšlo, měli jsme s sebou kola a využili cyklostezky, která vede okolo celého Balatónu. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel EURÓPA FIT
    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Hévíz

Cena
8 085 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 602 916

Pobyt

osoba na pevném lůžku
2
8 085 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za cestovní batoh CK
0
99 Kč