Hotel Flóra

  Slovensko, Západní Slovensko, Trenčianske Teplice

3/5

Hotel Flóra: Víkendový pobyt 2 noci

    Slovensko, Slovenské termály, Strážovské vrchy, Západní Slovensko, Trenčianske Teplice
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel Flóra

Wellness a léčebný hotel Flóra***+ leží v centru lázeňského města Trenčianské Teplice na okraji lázeňského parku. Z jedné strany je obklopen lesy a z druhé je lemován řekou Tepličkou. Svým hostům nabízí dovolenou plnou jedinečných zážitků a relaxace. Zdejší lázně se proslavily sirnatými léčivými prameny s teplotou 37-42°C využívanými především pro lázeňskou léčbu pohybového aparátu. Architektonickým skvostem města Trenčianske Teplice jsou lázně Hammam – kopie lázní postavených v Egyptě pro místokrále Ismaila. Hned vedle hotelu Flóra se nachází elegantní veřejné koupaliště Zelená Žába s venkovními bazény, stylovými saunami, slunečními plochami a příjemnou restauraci a kavárnou. Pobyt v lázních si lze zpestřit procházkami v parku, minigolfem, tenisem nebo výletem do blízkého okolí ,které je protkáno řadou příjemných i obtížnějších (díky převýšení) tras.

Ubytování

Hotel Flóra nabízí ubytování v příjemně zařízených dvoulůžkových pokojích s koupelnou. Součástí pokojů je také pochopitelně televize se satelitním přijímačem, župan, telefon. Nechybí bezdrátové internetové připojení WiFi. V některých typech pokojů jsou možnosti přistýlky. Většina pokojů má balkon s výhledem do lázeňského parku. Za příplatek je možné objednat prostornější dvoulůžkový pokoj komfort, který je navíc vybaven i lednicí. 

Restaurace

Výborné speciality regionální i mezinárodní kuchyně se podávají v hotelové restauraci Flóra. V létě si hosté mohou vychutnávat jídla na venkovní hotelové terase. V hotelu se nachází rovněž stylová kavárna Festival s nabídkou lahodných káv, čajů a alkoholických nápojů.

Wellness centrum

Hotelovou chloubou je krásně řešené relaxační a wellness centrum. Najdete zde krytý bazénový komplex s plaveckým a sedacím nerezovým bazénem s vodními atrakcemi a saunový svět s bylinkovou, parní a finskou saunou, tepidáriem a Kneippovým chodníkem.

Léčebné procedury

Pod dohledem lékaře a hotelového fyzioterapeuta je hostům k dispozici široký výběr lázeňských procedur včetně masáže shiatsu, masáže lávovými kameny nebo manuální i přístrojové lymfodrenáže. Mezi indikace léčby ve zdejších lázních patří onemocnění pohybového aparátu, stavy po operacích a úrazech a chronické revmatické onemocnění

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat za poplatek na veřejném parkovišti poblíž hotelu.

Sport

Hosté  mohou využívat dobře vybavené fit centrum, bazén, wellness a sounový svět, půjčovnu kol. V lázeňském parku se nacházejí tenisové kurty a minigolf. Jsou zde nádherné trasy turistické, běžecké i další vhodné pro nordic walking.

Okolí

V okolí se nachází mnoho turisticky zajímavých míst včetně historického centra města Trenčín, hradu nebo Strážovských vrchů. Hned u hotelu je řada tras do okolních kopců. Od dalších termálních bazénů je hotel vzdálený cca 300 m. V místě najdete i známou plovárnu Zelená žaba, která prošla před pár lety nákladnou rekonstrukcí, díky níž je plovárna, wellnessové zázemí, parní sauny i restaurace a kavárny vyhledávanou atrakcí.

Destinace

Trenčianske Teplice se řadí mezi nejstarší a nejvyhledávanější lázeňská města na Slovensku. Svým návštěvníkům nabízí dovolenou plnou rozmanitosti. Zdejší lázně se proslavili sirnatými léčivými prameny s teplotou 37-42°C využívanými především pro lázeňskou léčbu pohybového aparátu. Architektonickým skvostem města Trenčianske Teplice jsou lázně Hammam – kopie lázní postavených v Egyptě pro místokrále Ismaila – kterých návštěva je nezapomenutelným zážitkem. Pobyt v lázních si lze zpestřit procházkami v parku, minigolfem, tenisem nebo výletem do blízkého okolí (turistika ve Strážovských vrších, hrad a historické centrum města Trenčín atd). Lázně Trenčianské Teplice jsou dobře přístupné, leží cca 30 minut jízdy od česko-slovenských hranic.

Indikace: onemocnění pohybového aparátu, stavy po operacích a úrazech, chronické revmatické onemocnění

Základní cena zahrnuje

  • 2x ubytování, uvítací nápoj, 2x polopenze, RELAXAČNÍ PROGRAM:1x klasická masáž částečná (20 min.), denní vstup do saunového světa se solní parní saunou, bylinkovou inhalací, finskou saunou a tepidáriem, volný vstup do bazénového komplexu s plaveckým a sedacím nerezovým bazénem a vodními atrakcemi, volný vstup do fitness, stolní tenis, stolní fotbal, WiFi připojení, zapůjčení županu po dobu pobytu

Základní cena nezahrnuje

  • pobytová taxa, parkovné
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Flóra: Víkendový pobyt 2 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Západní Slovensko, Trenčianske Teplice

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Flóra ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 614 050
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Západní Slovensko

3/ 5 2 recenzí

Marta líbá září 2023 Poděkování. Moc se nám líbilo ... celá recenze

Rena únor 2014 Špatné zkušenosti. V tomto hotelu jsme byli na oslavu mých narozenin. Bohužel nám spadl na hotelovém parkovišti kámen z kopce na auto a došlo k poško... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Flóra: Víkendový pobyt 2 noci
    Slovensko, Slovenské termály, Strážovské vrchy, Západní Slovensko, Trenčianske Teplice

Cena
5 400 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 614 050

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
5 400 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
165 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
102 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč