Hotel Original Galli's

  Itálie, Lombardie, Livigno

Hotel Galli's - Centro: Rekreační pobyt 7 nocí

    Itálie, Lombardie, Valtellina, Alta Valtellina, Livigno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Galli's - Centro

Hotel Galli’s - Centro *** je menší hotel ležící u sjezdovky v centru Livigna, 50 metrů od lyžařské školy a lanovky  a 900 metrů od střediska Mottolino. Je vhodný pro dvojice nebo rodiny s jedním dítětem. Nabízí restauraci - pizzerii, bar, sluneční terasu, lyžárnu a strategickou pozici v centru lyžařského střediska. Poblíž hotelu se nachází zastávka Ski busu, který zajišťuje bezplatnou dopravu k lanovce Mottolino (900 m od hotelu) a  rezortu Carosello 3000 (cca 3 km od hotelu)

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v prakticky zařízených jedno až třílůžkových pokojích. Pokoje ve vyšších patrech jsou dostupné pouze po schodech. Ke standardní výbavě patří trezor, koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, vysoušeč vlasů, manželská postel nebo dvě oddělitelné postele, šatní skříň, psací stůl a televize se satelitními programy. V celém hotelu je dostupné internetové připojení WIFI.

Gastronomie

V hotelu se nachází tradiční italská restaurace – pizzerie. V nabídce jsou i vegetariánská a bezlepková jídla.

Hotelové vybavení

V hotelu se dále nachází recepce, turistické informace, prodej skipasů, lyžárna, půjčovna lyžařského vybavení, sluneční terasa, trezor a internetové připojení WIFI.

Sport a rekreace

Poblíž hotelu je zastávka bezplatného skibusu k lyžařským vlekům a běžkařským tratím. Autubus jezdí během dne zpravidla každých 15 minut. Služba je poskytována celoročně.

V létě nabízí středisko více než 600 km (3 200 km v celé Alta Rezia) zmapovaných turistických tras a tras pro horská kola, které vedou přes nádherné národní parky Stelvio a Švýcarsko. Nenechte si ujít výlet červeným vlakem Bernina, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO.

900 m od hotelu (asi 10 min pěšky) se nachází sedačková lanovka, která je součástí Mottolino Fun Mountain (Bike & Ski Park – 700 m). Poblíž hotelu dále najdete lánové centrum Larix Park (2,3 km), lyžařské středisko Carosello 3000 (3 km) a vodní a sportovní centrum Aquagranda Active You (2,6km).

Lyžařské středisko

Mottolino je kompaktní lyžařské středisko s různými úrovněmi obtížnosti a pestrými možnostmi zábavy. V zimě je vyhledávaným místem pro lyžaře a snowboardisty a v létě milovníky horských kol.  Ve skiareálu se nachází 6 modrých sjezdovek pro začátečníky, 14 červených sjezdovek se zábavou pro celou rodinu a 5 černých sjezdovek pro pokročilé lyžaře. Sjezdovky jsou denně upravovány. K nejjednodušším sjezdovkám patří Pista degli Amanti v délce 2 315m, která vede od konce kabinové lanovky do města Livigno. Lyžařští nadšenci by určitě měli vyzkoušet svah Giorgio Rocca v délce 1 300m, který patří ke složitějším sjezdovkám.

Mapka lyžařského střediska

Domácí zvířata

Domácí mazlíčci do 20 kg jsou v hotelu vítáni. Za ubytování se zvířetem se účtuje poplatek

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat zdarma před hotelem.

Destinace

Lyžařské středisko Livigno leží v Lombardii u stejnojmenného jezera Lago di Livigno. Pravidelně se zde konají závody ve všech lyžařských a snowboardových disciplínách. Na stejných tratích se v létě jezdí cyklistické závody. Přes 115 km širokých sjezdovek je rozdělených do dvou částí Mottolino a Carosello 3000, mezi kterými jezdí  bezplatný skibus. V Livignu najdete dva snowparky, několik dětských parků se zábavnými atrakcemi, mnoho menších snowparků, bohatou plejádu restauraci, kaváren, obchůdků a aprés ski barů. Běžkaři ocení přes 30 kilometrů upravených běžeckých stop.

Díky specifickému celnímu a daňovému statusu se Livigno, stalo také populární nákupní destinací. Neplatí se zde DPH, spotřební daně a do určité míry ani clo. Můžete tak za nízké ceny nakoupit relativně levný alkohol, parfumerii, oděvy a pohonné hmoty. Nakupovat můžete v neomezeném množství, ale vyvážet lze jen pro vlastní potřebu

 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Original Galli's ***
Vzdálenost od sjezdovky: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 246 914
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací