Hotel Germania

  Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia

5/5

Hotel Germania

    Itálie, Benátsko, Bibione, Bibione Spiaggia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Bibione Spiaggia je centrální částí letoviska s typickým ruchem prázdninového městečka, protkaného několika obchodními třídami s restauracemi, pizzeriemi, kavárnami, bary a obchůdky. Nachází se zde jak lukrativní hotely a apartmánové residence situované přímo u pláže, tak dále od pláže i klidnější villaggia s bazény vhodné pro rodiny s dětmi. Od vzdálenějších komplexů jezdí k pláži zdarma minibus. V centrální části se nachází také vyhledávaný lunapark s mnoha atrakcemi.
Z Bibione se můžete s námi zúčastnit organizovaných výletů do Benátek.

Víte, že v červenci a v srpnu jsou na pláži přítomni pediatr a dermatolog, připraveni pomoci vám i vašim dětem? Více se dočtete zde.

Připravili jsme pro vás výběr oblíbených ubytování, která je třeba rezervovat brzy, jedná se o stálice, které bývají brzy vyprodané:
Neodkládejte výběr dovolené v Bibione

Každý rok přidáváme další možnosti ubytování, zde se můžete podívat na naše novinky v Bibione.

Popis objektu

Příjemný hotel GERMANIA*** (Via Acquario) se nachází poblíž náměstí Piazza Fontana. Hotel je kompletně zrenovovaný, má recepci, výtah, společenskou místnost s TV, piano bar, bazén s prostornou terasou s posezením a lehátky, vlastní parkoviště, půjčovnu kol a privátní pláž. Klimatizovaná restaurace nabízí jídla italské i mezinárodní kuchyně. Vkusně vybavené a prostorné pokoje  mají vlastní sociální zařízení, TV/SAT, Wi-Fi, telefon, trezor, klimatizaci a balkon. Pokoje Superior se nachází ve 4. patře a jsou vhodné pro 2 dospělé osoby a dítě do 3,99 let. Cena jednolůžkového pokoje na vyžádání.

Pláž

soukromá k objektu

Vzdálenost od

pláže 300 m

Bazén

bazén

Pozice objektu v letovisku

rušné místo, na obchodní třídě, v centru

Vybavení objektu

recepce, výtah, restaurace, bar, společenská místnost / salonek, s TV

Venkovní dispozice

solární terasa, s lehátky

Strava

snídaně formou bufetu, oběd a večeře výběr z menu bez nápojů

, bezlepková strava, na vyžádání

Sport

půjčovna kol

Ubytování

pokoj, Elegant - ()
pokoj s manželskou postelí, případně přistýlkou nebo patrovou postelí, patro, balkon, klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, internet kabel, trezor, telefon, sprcha, parkoviště, nástupní dny v období do 30.06. a od 02.09. kdykoli, 01.07. - 01.09. sobota, na vyžádání sobota, min. pobyt standardně 3 noci, příjezd od 14:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00
pokoj, Superior - ()
pokoj s manželskou postelí, případně přistýlkou , 4.patro, balkon, klimatizace, bez patrových postelí, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, internet kabel, trezor, telefon, sprcha, (sprchový kout), parkoviště, nástupní dny v období do 30.06. a od 02.09. kdykoli, 01.07. - 01.09. sobota, na vyžádání sobota, min. pobyt v období do 01.07. a od 02.09. min. 3 noci, 01.07. - 02.09. min. 7 nocí, příjezd od 14:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00
pokoj, jednolůžkový - ()
pokoj s jedním lůžkem, patro, balkon, klimatizace, bez patrových postelí, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, internet kabel, trezor, telefon, sprcha, parkoviště, nástupní dny v období do 30.06. a od 02.09. kdykoli, 01.07. - 01.09. sobota, na vyžádání sobota, min. pobyt standardně 3 noci, příjezd od 14:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Balkón: ano
Internet: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Germania ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 387 628
dnes 8–19 h

Hodnocení

20. nejlepší hotel v destinaci Benátsko

5/ 5 2 recenzí

Petr červenec 2016 Dovča. Všeobecná spokojenost.... celá recenze

sivokova srpen 2013 Bibione- Nev- dama. Hotel vpořádku, služby cest. kanceláře Nev- dama bych si již nevybrala.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-germania-benatsko-italie-z2387628/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací