Golden Bay Hotel

  Kypr, Kyrenia, Alsancak

4/5

Golden Bay Beach

    Kypr, Larnaca
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Exklusivní 5* hotel s velkou vybaveností a vysokou kvalitou služeb přímo u pláže

Přehled

exklusivní 5* hotel přímo u pláže skvělá vybavenost a úroveň služeb kvalitní stravování přímo v hotelu možnost ubytování 4 osob

Stručná poloha

přímo u písečné pláže zastávka místní dopravy 100 m centrum letoviska Larnaca 8 km mezinárodní letiště 16 km

Poloha

rozlehlý hotelový resort Golden Bay Beach 5* se pyšní skvělou polohou přímo u dlouhé písečné pláži s pozvolným vstupem do moře, v blízkosti populární pobřežní promenády s kavárnami, bary a turistickými lákadly. Centrum letoviska Larnaca je vzdáleno 8 km a Vy se do něj snadno dopravíte místní dopravou (zastávka cca 100 od hotelu) a budete moci navštívit řadu jeho zajímavých míst. Mezinárodní letiště je vzdáleno 16 km.

Vybavení hotelu

jedná se rozlehlý hotelový komplex obklopen zelení a protkaný zahradami. V hlavní 7podlažní budově Vás uvítá honosná vstupní hala s recepcí a výtahy, stylové lobby s cocktail lounge barem, o stravování se budou starat celkem 4 restaurace (hlavní bufetová a další a´la carte vnitřní i venkovní restaurace se zaměřením na některý ze druhů světové kuchyně), posezení u nápoje Vám dopřejí 3 bary (2 vnitřní a pool bar), dále Vám bude k dispozici konferenční sál, společenská TV místnost, business centrum, dětský klub, minimarket, suvenýry, kadeřnictví, nechybí relaxační Spa centrum s vnitřním bazénem, saunou, masážemi, parní lázní, kosmetikou, samozřejmostí je profesionálně vybavené fitness. Venkovní areál nabízí velký bazén lagunového typu s dětskou sekcí s brouzdalištěm a sluneční terasy s lehátky a slunečníky (zdarma, i na pláži). Ze sportovních aktivit se nabízí tenis, stolní tenis, kulečník, šipky, herna, plážový volejbal, vodní sporty a potápění, velká nabídka sportovních a zábavních animačních programů pořádaných hotelem (aerobic, vodní polo, gymnastika aj.), nechybí dětské hřiště a dětský klub. Lze rovněž sjednat pronájem jízdních slov či vozidel. Parkování u hotelu zdarma.

Vybavení pokoje

v nabídce hotelu jsou pokoje a suity v několika kategoriích (liší se umístěním, kapacitou, velikostí a výhledem). Všechna ubytování jsou luxusně zařízená, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, župany a přezůvky, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojené (zdarma), minibar (poplatek), trezor, coffee/tea set, stolek a židle, balkón nebo terasa (výhled na moře za poplatek). Lze sjednat suity se samostatnou ložnicí či vlastní jacuzzi na terase, v nabídce hotelu jsou i bezbariérové pokoje (na vyžádání).

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, župany a přezůvky, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojení (zdarma), minibar (poplatek), trezor, coffee/tea set, stolek a židle, balkón nebo terasa (výhled na moře za poplatek).

Stravování

polopenze formou bufetu nebo all inclusive (snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne teplé i studené snack občerstvení, místní rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje). Přesné časy a místa stravování Vám budou sděleny po příjezdu.

Názor CK

exklusivní hotel, který snadno uspokojí i náročnou klientelu. Díky skutečně velké vybavenosti, skvělé poloze u nádherné pláže, kvalitnímu stravování a vysoké úrovni služeb si zde najde to své doslova každý bez rozdílu zaměření a věku. Hotel bere zvláštní zřetel i na rodiny s dětmi (dětská menu, klub aj.). Oceňujeme i snadnou dostupnost rušného centra letoviska. Vřele doporučujeme všem kategoriím klientů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Golden Bay Hotel **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 035 797
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Kyrenia

4/ 5 2 recenzí

Blanka září 2014 Zklamání. Severní Kypr, město Kyrenia, pláže u hotelu krásné, hotel hrůza, delegát jako by tam nebyl.... celá recenze

JANA kOCH. červenec 2014 S DĚTMI. Velmi vstřícný majitel i personál v hotelu. ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-golden-bay-beach-larnaca-kypr-z2035797/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací