Helikon Hotel

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Keszthely

4/5

Hotel Helikon, Keszthely - Balaton

    Maďarsko, Balaton, Jezero Balaton a okolí
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

záloha jen: Kč 2.000,- / osoba / pobyt
Nově, kompletně zrekonstruovaný hotel Helikon otevírá své brány svým hostům
Užijte si exkluzivní služby, relaxujte v obrovském SPA&wellness, nebo si vychutnejte ledově vychlazený koktejl na panoramatické terase s výhledem na Balaton.
Relax pro celou rodinu! Celodenní aktivity pro děti i dospělé, dětské animace a různé volnočasové aktivity v každou denní dobu.
Hotel Helikon se nachází přímo na břehu Balatonu, v zálivu Keszthely, pouze 8 km od Hévízu.
Vybavení: recepce 24/7, úschovna zavazadel, hotelová restaurace s maďarskou a mezinárodní kuchyní, lobby bar, SPA bar, zážitkový bazén, venkovní a vnitřní jacuzzi, saunový svět, dětský bazén, dětské brouzdaliště, tělocvična, SPA&wellness, tenisový kurt, dětské hřiště. Parkování.
Ubytování: 176 kompletně zrekonstruovaných pokojů typu Standard, Superior, Deluxe, Junior Suite a Suite. Vybavení pokojů: klimatizace, trezor, minibar, set s varnou konvicí na přípravu kávy/čaje, telefon, koupelna s sprchou/vanou a toaletou, fén, župan a pantofle, lázeňská taška s wellness ručníkem, luxusní kosmetické vybavení, Smart TV, telefon. Bezbariérové pokoje
Pro děti na předem vyžádání: dětský postýlka, vanička, wc sedátko, nočník...
WELLNESS & SPA: s oslnivým panoramatem Balatonu
zážitkový bazén
venkovní a vnitřní jacuzzi
saunový svět
dětský bazén
dětské brouzdaliště
tělocvična
masáže a kosmetické procedury
kadeřnictví/kosmetika
Služby:
půjčovna kol
živá hudba
večerní zábavní program
jízda na koni, rybaření, windsurfing (mimo ubytování)
hlídání dětí
služba praní, čištění a žehlení oděvů
fax/kopírka
Hotel je nekuřácký.
Hotel je přátelský ke zvířatům.
Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj Standard: (max. 2 osoby) balkon nebo panoramatické okno, individuálně nastavitelná klimatizace, trezor, minibar, set s varnou konvicí na přípravu kávy/čaje, telefon, koupelna s sprchou/vanou a toaletou, fén, župan a pantofle, lázeňská taška s wellness ručníkem, luxusní kosmetické vybavení, Smart TV, telefon a wifi. (20 m2)
Dvoulůžkový pokoj Superior: (max. 2 osoby +přistýlka) balkon s výhledem na Balaton, individuálně nastavitelná klimatizace, možnost přistýlky pro jednu osobu (70x197 cm), trezor, minibar, set s varnou konvicí na přípravu kávy/čaje, telefon, koupelna s sprchou/vanou a toaletou, fén, župan a pantofle, lázeňská taška s wellness ručníkem, luxusní kosmetické vybavení, LED TV, telefon a wifi. (22 - 25 m2)
Pokoj Deluxe: (max. 2 osoby +přistýlka) většina pokojů s velkým balkonem nebo dvěma menšími balkony s výhledem na Balaton, individuálně nastavitelná klimatizace, pohovka s možností rozložení na přistýlku (140x197 cm), trezor, minibar, set s varnou konvicí na přípravu kávy/čaje, telefon, koupelna se sprchou nebo vanou, samostatní toaleta, fén, župan a pantofle, lázeňská taška s wellness ručníkem, luxusní kosmetické vybavení, LED TV, telefon a wifi. (30 m2)
Junior Suite: (max. 2 osoby +přistýlka) balkon a panoramatické okna s výhledem na Balaton, individuálně nastavitelná klimatizace, možnost přistýlky pro jednu osobu (140x197 cm), trezor, minibar, set s varnou konvicí na přípravu kávy/čaje, telefon, prostorná koupelna se sprchou a vanou a toaletou, fén, župan a pantofle, lázeňská taška s wellness ručníkem, luxusní kosmetické vybavení, LED TV, telefon a wifi. (40 m2)
check in: 14:00
check out: 10:00

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Helikon Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 551 991
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 2 recenzí

Zuzana červenec 2015 Recenze hotel Helikon. půl na půl ... celá recenze

K.Wimmerová srpen 2012 Maďarsko - hotel Helikon. Dobrá dovolená za dobrou cenu... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací