Hotel Hunter Beach

  Bulharsko, Varna, Škorpilovci

Hotel Hunter Beach

    Bulharsko, Varna, Škorpilovci
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

nově vybudovaný hotel leží v letovisku Škorpilovci, cca 45 km od mezinárodního letiště ve Varně. Vzdálen jen 15 minut chůze od resortu Mořská pláž (areál Mořského koníku).

Vybavenost

recepce, restaurace, WiFi ve společných prostorách (zdarma), parkoviště (zdarma), gril, venkovní posezení. Lázně, vířivka a sauna (vše za poplatek).

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, vlastní soc. zařízení, lednička, SAT TV, WiFi (zdarma), možnost balkónu (na vyžádání).

Stravování

SNÍDANĚ - snídaně formou švédských stolů. Za příplatek možnost POLOPENZE - snídaně formou švédských stolů, večeře servírované tříchodové menu (bez nápojů).

Pláž

soukromá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 300 m od hotelu, plážový servis (zdarma).

Sport a zábava

dětské hřiště v areálu, vodní sporty na pláži (za poplatek).

Náš názor

hotel v blízkosti komplexu Mořská pláž je vhodný pro rodiče dětí na léčebně ozdravném pobytu Mořský koník 2018.

565 656 610 Číslo zájezdu: 976 167
dnes 8–19 h

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací