Hotel Huttersberg

  Rakousko, Horní Rakousko, Windischgarsten

5/5

Hotel Huttersberg

    Rakousko, Hinterstoder / Wurzeralm, Horní Rakousko, Windischgarsten
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

hotel leží na klidném místě v části Edlbach, centrum Windischgarsten cca 4 km. Běžecká stopa cca 500 m (při vhodných sněhových podmínkách). Doporučujeme sněhové řetězy.

Zastávka skibusu: 100 m od hotelu (jen o Vánocích, Silvestru a v únoru).

Lyžařský areál: Wurzeralm cca 11 km, Hinterstoder cca 19 km.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje (DBL) s koupelnou a WC, fénem, telefonem, TV, trezorem, možnost 1-2 přistýlek pro děti (příp. palanda). Na vyžádání možné 2 apartmány pro 2-4 osoby (APT, 2 ložnice, koupelna a WC, TV, telefon, trezor, kuchyňka).

Stravování

pokoje s polopenzí – bufetová snídaně, večeře 3chodové menu se salátovým bufetem (bezlepková dieta za příplatek); apartmány bez stravy.

Vybavení

recepce, restaurace, společenská místnost, sauna, infrakabina, lyžárna, stolní tenis a stolní fotbálek, wi-fi zdarma, parkoviště zdarma (garáž za poplatek).

Ostatní

děti na 3. a 4. lůžku/ přistýlce 0-5,9 let 100%, 6-14,9 let 50%.

Speciální nabídka

Akce 1+1 = 1 dospělý + 1 dítě – dítě má slevu 0-5,9 let 100%, 6-14,9 let 25%.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Huttersberg ***
Vzdálenost od sjezdovky: 12000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 326 841
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Horní Rakousko

5/ 5 1 recenzí

Miloslav Kvasnica únor 2014 Lyžování. Ubytování na hotelu bylo na velmi dobré úrovni. Personál vstřícný,obsluha perfektní,prostředí restaurace velmi čisté a okolí hotel... celá recenze

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací