Intown Holiday Hotel

  Thajsko, Pattaya, Pattaya Beach

Intown Holiday Hotel

  Thajsko, Pattaya, Thajský záliv, Pattaya Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Poloha: Velmi centrálně umístěný v Soi 11, 2. Road. Nákupní, zábavní podniky, restaurace a bary jsou v blízkosti. Na pláži je v docházkové vzdálenosti. Transfer na letiště Bangkokbeträgt asi 2 hodiny.

Vlastnosti: Jednoduchý dům s 134 pokoji na 1. až 7.. Recepce s pronájem trezor (v ceně), restaurace, bar, zrekonstruovaný plavecký bazén v 10. patře se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici na derPoolterrasse bez poplatku.

Ubytování: Žijete během svého pobytu ve standardních pokojích (A1-3A) na podlahy 1 až 7. Všechny pokoje jsou dostatečně vybavené a mají minibar, klimatizaci, kabelovou TV, telefon, koupelna se sprchovým koutem, WC.

Stravování: snídaně formou bufetu (la carte od května do října?).

Informace: Oficiální třída: hvězdiček 2,5.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Intown Holiday Hotel **+
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 450 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Sehr zentral in der Soi 11, 2nd Road. Shopping Center, Unterhaltungsmöglichkeiten, Restaurants und Bars finden Sie in unmittelbarer Nähe. Den Strand erreichen Sie in wenigen Gehminuten. Die Transferzeit vom Flughafen Bangkokbeträgt ca. 2 Stunden.

Ausstattung: Einfaches Haus mit 134 Zimmern auf der 1. bis 7. Etage. Rezeption mit Mietsafes (inklusive), Restaurant, Bar, renovierter Swimmingpool im 10. Stock mit Sonnenterrasse. Liegen und Sonnenschirme sowie Badetücher stehen auf derPoolterrasse ohne Gebühr zur Verfügung.

Unterbringung: Sie wohnen während Ihres Aufenthaltes in Standardzimmern (A1-3A) in den Stockwerken 1 bis 7. Alle Zimmer sind zweckmäßig ausgestattet und verfügen über Minibar, Klimaanlage, Kabel-TV, Telefon, Bad mit Dusche, WC.

Essen & Trinken: Frühstück in Buffetform (? la carte von Mai-Oktober).

Info: Landeskategorie: 2,5 Sterne.

565 656 610 Číslo zájezdu: 883 252
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-intown-holiday-hotel-pattaya-thajsko-z883252/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací