Hotel Kamelya World Holiday Village

  Turecko, Side, Colakli

5/5

Hotel Kamelya World Holiday Village

    Turecko, Side, Side - Colakli/Gündogdu
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Oblíbený hotelový resort Kamelya World se skládá z 3 pětihvězdičkových hotelů; 2–3 podlažní vilky Kamelya Holiday Village (zde jsou ubytováni naši klienti), hotel Selin a Fulya. Celý komplex se rozkládá na ploše o rozloze 24 000 m2 a pyšní se nádhernou zahradou a ohromným aquaparkem. Cca 500 m od hotelu najdete centrum s obchůdky, bary a restauracemi. Dopravu do centra Side (cca 8 km) zajišťují taxi nebo dolmuše. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií, zejména pak rodinám s dětmi.

Informace k ubytování

dvoulůžkové pokoje standard s možností přistýlky
dvoulůžkové pokoje typu superior s možností až dvou přistýlek
dvoulůžkové pokoje typu deluxe až pro 4 dosp. osoby
sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana, fén)
SAT/TV, klimatizace, lednice, telefon, trezor
balkon nebo terasa

Vybavení a služby

vstupní hala s recepcí, Wi-Fi zdarma
hlavní restaurace, 5 restaurací A´la carte, lobby bar, snack bar, plážový bar, bar u bazénu
bazény, aquapark s bazény a jeskyněmi (lehátka a slunečníky u bazénů i na pláži zdarma, osušky na vratnou kauci)
dětské hřiště, miniklub (děti 4–12 let), junior klub (děti 13–17 let, červenec–srpen)
stolní tenis, basketbal, plážový volejbal, vodní gymnastika, fitness, animační programy, amfiteátr, nákupní arkáda, diskotéka (v hotelu Selin), turecké lázně (v hotelu Fulya)
za poplatek: 4 antukové tenisové kurty, bowling, billiard, videohry, masáže, internetový koutek (v hotelu Fulya), vodní sporty na pláži, SPA centrum (v hotelu Fulya)

Stravování

Ultra all inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, pozdní večeře, noční svačina, 1 večeře zdarma v jedné z 5 restaurací A´la carte, lehké občerstvení během dne. Neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů 24 hodin denně (lze čerpat v místech a časech určených hotelem). Snídaně, obědy a večeře se podávají v restauraci hotelu Kamelya Holiday Village.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kamelya World Holiday Village *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 029 686
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 10 recenzí

JZ Pierkka září 2019 Krásná dovolená. Pohádka 1000 a jedné noci... celá recenze

Monika červenec 2018 Kamelya K nádherná dovolená!. V letošním roce jsme již byli po šesté v Turecku a poprvé v tomto hotelu. Je to komplex 3 hotelů, kde můžete všechny využívat.Bylo... celá recenze

Jari červen 2018 Opět velká spokojenost. Tak jako jsem psala v loňském roce opět bez chyby,nemáme co vytknout.Měli jsme strach zda se nepohoršil,jak se to někdy stává.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací