Korabi Hotel

  Albánie, Drač [Durrës], Golem

1/5

Hotel Korabi

    Albánie, Dürres
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

hotel Korabi leží v první řadě u pláže na pomezí oblastí Golem a Mali i Robit, která se nachází vedle města Durres. Cca 40 km od letiště v Tiraně. Hotel se nachází v klidné oblasti.

Vybavenost

recepce, lobby, restaurace, bazén, bar u bazénu, WiFi (ve vyhrazených částech hotelu, za poplatek), parkoviště (za poplatek), lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma).

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s balkonem, vlastní soc. zařízení, TV.

Stravování

ALL INCLUSIVE - snídaně (08:00-10:00), oběd (13:00-15:00) a večeře (20:00-22:00) formou švédských stolů, místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

Pláž

hotel se nachází u písečně-oblázkové pláže, vstup do moře je pozvolný, lehátka a slunečníky na pláži (zdarma).

Sport a zábava

vodní aktivity na pláži např. vodní skútr, padák (vše za poplatek), v okolí velké množství obchodů, kaváren, restaurací, barů – možnost nákupů za výhodné ceny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Korabi Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 247 890
dnes 8–19 h

Hodnocení

22. nejlepší hotel v destinaci Drač [Durrës]

1/ 5 1 recenzí

Dana Abrhámová srpen 2019 Dana Abrhámová. All Inclusive a 4**** vůbec neodpovídají ,úklid a výměna ručníků jednou za týden,toal.papír jedna rulička na týden ,byli jsme ve... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-korabi-durres-albanie-z1247890/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Albánie

Albánie je zapomenutou zemí na Balkánském poloostrově, která je ovšem velmi lákavým cílem nejen pro dobrodruhy prahnoucí po poznání. Většinou ji vyhledávají milovníci historie, přírody a poznávání místních pohostinných obyvatel. Pro turisty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou u moře, má i Albánie rozhodně co nabídnout. Na pobřeží Jaderského a Jónského moře vyrostly hotely podobné těm v Černé Hoře a Chorvatsku. Albánie je sice zemí převážně hor a hlubokých údolí, nicméně přímořské pobřeží je velmi nádherné. Hlavním městem je Tirana, která leží přibližně uprostřed státu. Milovníci historie a architektury v zemi obdivují četná antická města, byzantské kostelíky a středověké zříceniny. Vyznavači horských túr zase mohou využít tras téměř nedotčenými horskými masívy.

Albánie - více informací