Hotel La Couronne

  Švýcarsko, Wallis / Valais, Zermatt

Hotel LA COURONNE

    Švýcarsko, Švýcarské ledovce, Wallis / Valais, Zermatt, Klein Matterhorn (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Zermatt

Poloha

Hotel s rodinnou atmosférou se nachází v blízkosti centra horského střediska Zermatt. Po celém středisku se lze pohybovat pomocí místních elektromobilů nebo pěšky. Automobil nutno zanechat v Täschi na centrálním parkovišti přímo u železniční stanice a dále využít vlakové spojení Täsch - Zermatt (cca 15 minut). Pro cestu z nádraží do hotelu je možné zajistit hotelový elektromobil (zdarma v čase 8:00 - 19:00).

Vybavení

Lobby s recepcí, výtah, restaurace, bar, terasa, kout s velkoplošnou TV, internet (za poplatek), sauna, úschovna a půjčovna lyží.

Sport a zábava

Možnost letního lyžování. Lanovky a ozubnicové železnice zpřístupňují mnohé vrcholy v okolí. Doporučujeme koupit letní kartu 'Peak Pass Special', která umožňuje neomezené využívání lanovek Matterhorn Paradise zahrnující také Gornergrat a Matterhorn Gotthard Bahn trasu mezi Randa, Täsch a Zermattem, dále volný vstup do ledovcového paláce Gletscher - Palast a využití místní autobusové dopravy (nutno rezervovat 3 dny předem).

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje bez balkonu s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím, vysoušečem vlasů, trezorem, kabelovou TV, telefonem. Za příplatek možnost vyžádat pokoje s balkonem a výhledem na Matterhorn.

Stravování

Bufetové snídaně.

Tipy pro správnou volbu

- klidná lokalita hotelu v centru Zermattu

Tipy pro správnou volbu

- lyžování ve světoznámém horském středisku Zermatt - klidná lokalita v centru

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel La Couronne ***
Vzdálenost od sjezdovky: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 866 935
dnes 8–19 h

Lokalita