Hotel Lipa

  Slovensko, Západní Slovensko, Stará Turá

LIPA

    Slovensko, Bílé Karpaty, Západní Slovensko, Stará Turá
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky, Spr. nebo vana + WC, SAT/TV, telefon, minibar, Wi-Fi. MIn. obsazení pokoje 2 osoby. b) 4 - lůžkové apartmány: ložnice s manželskou postelí, obývací místnost s minipracovnou a 2 lůžky, Spr. nebo vana + WC, SAT/TV, telefon, minibar, bussines žehlička, Wi-Fi. Tento typ pokoje na ověření za příplatek. Pokoje nedisponují balkony.

STRAVA

polopenze: snídaně jednotná s výběrem ze snídaňového jídelního lístku, večeře jednotné menu. Možnost dokoupení obědů na místě.

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Výlety do okolí: Do 5 km Dubník - rekreační oblast Železniční muzeum Stará Turá Městský sportovní areál Minifarma Lubina Do 15 km Vrch Veľká Javorina ( 970 m ) - Slavnosti bratrství Čechů a Slováků (červenec ) Red Horse Bzince pod Javorinou - chov koní, jezdecké kurzy Biofarma Charolais Podkylava Pohádkový dům Jablonka Gazdovský dvor Turá Lúka Do 20-30 km Čachtický hrad hrad Beckov zřícenina hradu Branč Farma Etelka Prašník Mohyla Milana Rastislava Štefánika Bradlo Park miniatur (hrady, zámky, památky ) Podolie Do 40 km Trenčianský hrad VÝLET ÚZKOKOLEJNÝM VLÁČKEM - po trati mezi Trenčianskou Teplou a Trenčianskými Teplicemi. Jedná se o křížence mezi tramvajovým a železničním systémem. Jde o jednu meziměstskou trať dlouhou přibližně 5,5 km

DALŠÍ SLUŽBY

Dětská postýlka: zdarma Hotel přijímá tyto platební karty (bez záruky): JBC, America Express

DÍTĚ

Jedno dítě do 2,99 let bez nároku na lůžku ZDARMA.

KOUPÁNÍ

krytý bazén a sauna STARÁ TURÁ (1,3 km) ve sportovním centru, kde dále najdete: bowling, kuželna, tenisové kurty, fitness. Rekreační oblast s přehradou DUBNÍK (2 km) - přírodní koupání, dětské hřiště, plážový volejbal, čtyřkolky, paintball, půjčovna loděk, vodních kol, tenisové kurty, možnost rybolovu.

PARKOVÁNÍ

zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

10 Eur/noc

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14:00 hod a večeří do 18:00 do 20:00 hod v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 12:00 hod v den příjezdu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

KOPANIČÁŘSKÝ VÍKEND (3 dny / 2 noci, pobyt PÁ - NE) v termínech 2.1. - 22.12.20, nástup v jiných nástupních dnech na dotaz - 2x ubytování s polopenzí - program v Gazdovském dvoře (uvítání pálenkou a chlebem se sádlem a cibulí, prohlídka expozice Gazdovského dvora s výkladem v dobovém kroji, ukázka krojů, občerstvení: káva/čaj, koláč) - možnost zapůjčení kola na 1 den (dle dostupnosti) - sleva 10% na konzumaci v restauraci nebo lobby baru - rekreační poplatek - Wi-Fi na pokoji i kabel - parkování - uvolnění pokoje do 12:00 hod Doprava na Gazdovský dvor vlastní (v případě zájmu možnost za poplatek zajistit). Minimální počet osob na pobytu 4.

CELKOVÁ KAPACITA

39 pokojů a 4 apartmány

REKREAČNÍ POPLATEK

v ceně

AKČNÍ NABÍDKA

HOTEL KOUSEK OD ČESKÝCH HRANIC

PROČ K NÁM

Proč hotel Lipa Stará Turá: - výhodná geografická poloha k ČR (Brno 126 km, Hodonín - 55 km, Strání - hranice - 20 km - hotel v blízkosti známých hradů a zámků: hrad Beckov (20 km), Čachtický hrad (20 km), hrad Branč(28 km), Trenčianský hrad (35 km)

VYBAVENÍ

recepce, restaurace, Lobby bar, letní terasa, kongresové prostory, masáže, výtah, parkoviště. Sportovní středisko (1,3 km): sportovní hala, fitness, tenisové kurty, kuželna - bowling, stolní tenis, krytý bazén a sauna

POLOHA

Moderní hotel situovaný v centru Staré Turé, cca 60 min jízdy autem z Bratislavy, jen 15 km od Nového Města nad Váhem, které se nachází na hlavním dálničním tahu Bratislava - Žilina. Typický kopaničářský kraj pod Veľkou Javořinou s výhodnou polohou, množstvím památek a nedalekou rekreační oblastí Dubník poskytuje širokém spektrum zajímavostí a možností aktivního odpočinku. V okolí: rekreační oblast Dubník, lyžařské středisko Veľká Javorina, turistické chodníky až k zříceninám hradu Čachtice, Branč a Beckov, v zimě běžecké trasy.

PŘÍJEZD AUTEM

Autem po silnici č. 581 (buď od Nového Města nad Váhem nebo od Hodonína) do Staré Turé, hotel leží u kruhového objezdu. Parkování u hotelu.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusem z Trenčína nebo Nového Města nad Váhom do Staré Turé, zastávka 'hotel Lipa' přímo u hotelu (100 m).

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlakem z Nového Města nad Váhom (směr Myjava) do Staré Turé (600 m), dále pěšky směr centrum.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Lipa ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 756 595
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-lipa-bile-karpaty-sr-slovensko-z1756595/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací