Hotel Löffele

  Rakousko, Korutany, Weissbriach

Hotel Löffele

    Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Rakouská jezera, Weissbriach, Weissensee
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • hotel s vyhlášenou kuchyní
  • bonusová karta Nassfeld+ Card zdarma
Popis hotelu

Hotel s vyhlášenou kuchyní. Bonusová karta Nassfeld+ Card zdarma.

Poloha

klidná, centrum obce Weissbriach cca 150 m. Jezero Weissensee cca 8 km.

Vybavení

37 pokojů, vstupní hala s recepcí, společenská místnost, restaurace, bar, terasa na opalování a výtah. Louka s lehátky a slunečníky.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje (A2E/A3E): s možností 1 přistýlky (pohovka na spaní), cca 26 m2, jsou vybaveny sat. TV, sprchou, WC. Některé pokoje s balkonem.

Jednolůžkové pokoje (A1A): vybavení jako A2E.

Rodinné pokoje (A2C/A3C/A4C): dvoulůžkové pokoje, až 2 přistýlky (přistýlka a pohovka), cca 28 m2, balkon, vybavení jako A2E.

Rodinné pokoje (A2D/A3D/A4D): dvoulůžkové pokoje, až 2 přistýlky (rozkládací pohovka), cca 33 m2, balkon, vybavení jako A2E.

Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.

Stravování

all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů, polední balíček je možné sestavit u snídaně, k večeři výběr z menu o 4 chodech se saláty formou bufetu, nebo tematické bufetové stoly. 15.30-16.30 h. káva, čaj, zákusek a zmrzlina formou bufetu. 10.00-22.00 h. točené pivo, stolní vína (bíle/červené), pálenky, nealkoholické nápoje jako např. cola, sprite, fanta, jablečný, pomerančový džus, minerální voda a kávové speciality (capuccino, espresso, latte macchiato) v restauraci a na terase samoobslužně na all inclusive baru.

Sport/aktivity

zdarma: fitness, venkovní stolní tenis, jízdní kola a dětská kola (dle dostupnosti). 1x týdně turnaj ve fotbale. Za poplatek: jízdárna (cca 14 km).

Internet

WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness

zdarma: sauna s odpočinkovou místností a parní lázní (16.00-19.00 h.). Za poplatek: solárium, masáže.

Děti

dětský koutek, velké dětské hřiště se skákacím hradem, trampolína, pískoviště, houpačky. 1x týdně návštěva statku (krmení zvířat). Výbavy pro batolata (dětská chůvička, ohřívač lahví). Dětská postýlka do 2 let zdarma, maximální počet nesmí být překročen.

Další výhody

31.5.-6.9. denně vstup do veřejného, vyhřívaného bazénu s obří skluzavkou a skákacím hradem pro děti (vzdálený cca 150 m). Nassfeld+ Card zdarma: využití lanovek, downhill stezka pro horská kola, vstup do přírodního koupaliště Vorderberg, túry s průvodcem, program pro děti a mladistvé, vstup do Gaitalerského muzea a mnoho dalších výhod a slev.

Info (vlastní dopravou)

parkování: pakoviště zdarma; domácí zvíře: cca 15 €/den; lázeňská taxa: cca 2,50 €/den/os. od 17 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Löffele ***
Vzdálenost od sjezdovky: 20000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 177 970
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-loffele-korutany-rakousko-z1177970/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací