Hotel Montaňamar

  Španělsko, Katalánsko, Lloret de Mar

HOTEL MONTAŇAMAR

    Španělsko, Costa Brava, Katalánsko, Lloret de Mar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

LLORET DE MAR Nejživější letovisko divokého pobřeží Costa Brava. Úzké uličky centra s obchůdky, kavárnami a malými tavernami vedou na dlouhou palmovou promenádu lemující pláže. Pláže s hrubým zlatým pískem mají pozvolný vstup do moře. Pláž Fenals jeklidnější a vhodná pro rodiny s dětmi, městská pláž Platja de Lloret je živější. Nad plážemi se tyčí dva hrady, které dodávají plážím jedinečnou historickou atmosféru. Poloha: malý rodinný hotel leží 800 m od pláže a centra Lloret de Mar, je vhodnýpro cestovatele s vlastním vozem a poznávání různých pláží na pobřeží Costa Brava.

Vybavení:

Recepce nonstop, bazén pro dospělé a děti, zahrada, sluneční terasa s lehátky, restaurace, bar/kavárna. Internet, WiFi, parkování. Nekuřácké pokoje a pokoje pro postižené. Malý pes povolen.

Ubytování:

Dvojlůžkové klimatizované pokoje s možností až dvou přistýlek. Koupelna a WC, balkón, TV-SAT, telefon, sejf.

Stravování:

Pobyt SE SNÍDANÍ nebo S POLOPENZÍ formou švédských stolů, středomořská kuchyně.

Pláž:

Písčitá pláž. Pronájem lehátek a slunečníků na místě.

Program:

Na pobřeží Costa Brava / Maresme nabízíme tyto výlety: GIRONA - polodenní výlet, dosp. 27 € - výklad v ČJ BARCELONA GAUDÍ + FONTÁNY - odpolední výlet, dosp. 38 €, dítě 25 € - ČJ BARCELONA CAMP NOU + MUZEUM/AKVÁRIUM - dosp. 71 €, dítě 50 € - ČJ MONTSERRAT/BARCELONA - dosp. 45 €, dítě 29 € - AJ ANDORRA - celodenní výlet, dosp. 55 €, dítě 45 € - ČJ MARINELAND - dosp. 26 €, dítě 16 € WATER WORLD - vodní svět, dosp. 30 €, dítě 17 € (do 110 cm), rodinná vstupenka (2 dosp.+2 děti) 77 € FLAMENCO - GRAN CASINO - večerní program, v ceně jeden nápoj, dosp. 38 €, dítě 19 € - AJ, RJ DALÍHO SVĚT - vstup na hrad Púbol + muzeum Fiugeres, dosp. 51,50 €, dítě 38,50 € - RJ LA SIESTA - večerní program, dosp. 37 €, dítě 18 € - AJ, RJ TORDERA - polodenní výlet na místní trhy, dosp. 20 €, dítě 12,50 € - AJ OSTROVY MEDAS - výlet lodí, dosp. 45 €, dítě 29 € - AJ, RJ a mnoho dalších výletů. Je možné se také vypravit individuálně do Barcelony, cena obousměrné jízdenky vlakem do centra města je cca 9 €. Výlety na místě prodává delegátka. Delegátskýservis je garantovaný v termínu od 15.5.-15.10., mimo toto období je pouze delegátská asistence na telefonu. Výběr výletů je mimo hlavní sezónu omezený.

Doprava:

DOPRAVA AUTOKAREM - COSTA BRAVA & COSTA MARESME Luxusní dálkové autobusy jezdí do Španělska v období 26.05. - 01.10.2017 v 7/14-denních cyklech a v období 16.06. - 03.09.2017 v 10/11 denních cyklech. Výstupní místa ve Španělsku: Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella de la Costa. Sleva při koupi zájezdu autobusem do 28.02. - 100 Kč, platí i z dětských cen. Jednosměrná jízdenka: sleva 40% z ceny obousměrné jízdenky. U pobytů delších než 2 týdny bude účtována 2 x jednosměrná jízdenka. Cena dopravy 2.990,- je započtena vpříslušných cenách s autokarovou dopravou. Nástupní místa: Základní trasa ZDARMA: Praha, Beroun, Hořovice (Žebrák), Rokycany, Plzeň, Rozvadov. Česká Lípa, Děčín, Ústí /L., Teplice, Bílina, Most, Chomutov, Kadaň, Karlovy Vary, Klášterec /O., Cheb, Sokolov, Ostrov /O. Svozová místa - za příplatek 100 Kč: Domažlice, Horšovský Týn, Holýšov, Kdyně, Klatovy, Přeštice. Svozová místa - za příplatek 250 Kč: Brno, Kuřim, České Budějovice, Hradec Králové, Humpolec, Jablonec/N., Jihlava, Kolín, Liberec, Mladá Boleslav, Pardubice, Příbram, Strakonice, Tábor, Turnov, Písek, Velké Meziříčí. Svozová místa - za příplatek 350 Kč: Olomouc, Prostějov, Přerov, Vyškov. Svozová místa - za příplatek 450 Kč: Frýdek-Místek, Hranice, Nový Jičín, Ostrava, Příbor. Svozy z Moravy mají přestupní stanici v Brně, svozy ze severu a východu mají přestup v Praze. Svozy z jižních Čech jsou s přestupem v Plzni. Pro uskutečněnísvozu je podmínkou alespoň 4 osoby v odjezdovém místě. Odjezdy a příjezdy: Týdenní a dvoutýdenní zájezdy (7, resp. 14 noclehů) mají odjezd v pátek v ranních/dopoledních hodinách, návrat v neděli odpoledne. Zájezdy s 10 noclehy mají odjezd v pátek, návrat ve středu. Zájezdy s 11 noclehy mají odjezd vpondělí, návrat v neděli. Cesta do Španělska z Prahy trvá cca 20-24 hodin (dle provozu). Cestou se dělají pravidelné přestávky cca po 3,5 hodinách cesty. Další podmínky autobusové přepravy a obecné informace a vysvětlení najdete na webu.DOPRAVA LETECKY - COSTA BRAVA & COSTA DEL MARESME Odlety z Prahy (PRG) do Barcelony (BCN) a zpět 5-6 x týdně. Přímý let trvá cca 2,5 hodiny. Nabízíme pobyty na 5, 6, 7, 10 a 14 nocí, případě libovolné termíny po dohodě. . Cena letecké dopravy 7.690,- je započtena v příslušných cenách s leteckou dopravou. Letecká doprava s transferem do letovisek: Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella de la Costa.
V ceně je společný transfer z/na letiště Barcelona. Individuální transfer - ceny na vyžádání. Cena pro dítě do 24 měsíců věku: 1.990,- Kč. Sleva při koupi leteckého zájezdu do 28.02. - 200 Kč. Kombinace BUS/LETADLO v termínech s 9 noclehy s odjezdem autobusem v pátek a návratem letadlem v pondělí. Cena kombinované dopravy 5.990 Kč je započtena v ceně zájezdu. K všem letenkám se vztahují tyto obchodní podmínky: • Na objednané letenky se nevztahují běžné stornopodmínky a stornopoplatky CK. Objednané a zaplacené letenky jsou nevratné a nepřenosné (tzn. stornopoplatek je 100%), vrací se taxazapočtená v ceně letenky (1.090 Kč) a případný palivový příplatek. Storno letenky lze pojistit za 190 Kč/os. • Palivový příplatek může být doúčtován dle aktuální výše 3 týdny před odletem. • Letenku obdrží cestující v elektronické podobě současně s informacemi k zájezdu, tj. 7 dní před odletem.
PRO AUTOTURISTY Cestujete-li do Španělska vlastním vozem, můžeme nabídnout nocleh po cestě ve Francii (oblast Strasbourg, Dijon, Lyon, ...-podle zadání). Cena: 750 Kč/os./noc, děti do 12 let se slevou 50%. Cena platí pro hotel, pokoje s vlastním příslušenstvím, bez snídaně (+120 Kč/os.). Ve Španělsku se dá parkovat na ulici zdarma, pokud není zpoplatněno nebo omezeno, na hotelových parkovištíchnebo na dalších veřejných parkovištích. Veřejná parkoviště a hotelová parkoviště jsou zpoplatněná (8-20 €/den) a nejsou hlídaná.

Sport a zábava:

Plážové sporty.

Slevy:

Dětské slevy (platí v případě dvou plně platících osob, jsou aplikované v příslušných dětských cenách): 1. dítě 2-11,99 let pobyt ZDARMA nebo se slevou 50% (23.06.-25.08.) 2. dítě 2-11,99 let pobyt SE SLEVOU 50%. Sleva dospělý na přistýlce: 10-15% podle termínu. Sleva 6% při nákupu do 28.02. Sleva 4% při nákupu do 30.04. 10% sleva po dobu celésezóny na pobyt bez možnosti zrušení. 100% nevratná záloha při objednání. Další věrnostní a speciální slevy až 5%.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Montaňamar ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 751 881
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-montanamar-costa-brava-spanelsko-z751881/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací