Hotel Morsko Konče

  Bulharsko, Kiten

3/5

Hotel Mořský Koník

    Bulharsko, Kiten
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Nový luxusní klimatizovaný hotel Mořský koník, je situován na jednu z nejkrásnějších pláží jižního Černomoří. Nachází se v bývalém kempu Jug, dobře známým českým turistům z dřívějších dob. Kempink Jug je vzdálen asi 2 km od Kitenu. V areálu je víceúčelové hřiště na tenis, fotbálek a košíkovou. V hotelu je velký bazén přímo na pláži, restaurace a kavárna. Na pláži škola windsurfingu.

Ubytování

V hotelu jsou luxusní dvoulůžkové pokoje s přistýlkou. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, sociálním zařízením (sprchový kout), balkónem, chladničkou, televizí a připojením k internetu. 

Stravování

Snídaně formou švédských stolů. Možnost dokoupení večeří přímo na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Morsko Konče ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 198 401
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Kiten

3/ 5 1 recenzí

Bedřich srpen 2018 Bedřich Szotek. infrastruktura na bodu mrazu hotely pěkné, ale to kolem.,Není zajištěna v této oblasti rychlá lékařská pomoc.Pokut by někdo z h... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-morsky-konik-kiten-bulharsko-z1198401/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací