Norica Therme Hotel

  Rakousko, Salcbursko, Bad Hofgastein

Hotel NORICA Therme

    Rakousko, Gasteinertal / Grossarltal, Rakouské termály, Salcbursko, Ski amadé, Bad Hofgastein, Graukogel, Schlossalm / Angertal / Stubnerkogel
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Název zájezdu dle CK

Hotel NORICA Therme

Poloha

elegantní hotel s přímým vstupem do lázní Alpentherme se nachází na pěší zóně v centru lázeňského městečka Bad Hofgastein ve výšce 850 m.n.m.

Vybavení a služby

recepce, lobby, restaurace, bar, wellness centrum, Wi-Fi, parkoviště zdarma, garáž na vyžádání za poplatek 10 EUR/ noc, lyžárna.

Ubytování

1lůžkový pokoj (16 m2), 2lůžkový pokoj (24 m2) s možností přistýlky, 2lůžkový pokoj Luxury (28 m2) s balkonem a možností 2 přistýlek pro děti do 18 let. Vždy: koupelna se sprchou a WC, fén, župan, TV, Wi-Fi, posezení.

Sport a zábava

hotelové wellness centrum - termální vnitřní bazén 6x12 m, saunová zóna Celtic spa - rodinní sauna, bio sauna, keltská sauna, infra kabina, solná parní lázeň, relaxační místnost. Fitness centrum. Za poplatek: masáže, beauty centrum. 
Lázně Alpentherme - areál rozkládající se na 36 000 m2 - vnitřní a venkovní termální bazény, zážitkové bazény, skluzavky, saunová vesnice. 
V zimě lyžařské středisko Bad Hofgastein/ Ski Amade. Nástupní místo lanovky Schlossalm se nachází cca 600 m od hotelu. Trasy pro běžecké lyžování začínají cca 250 m od hotelu. V létě cykloturistika a pěší turistika.

Stravování

polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední svačina, večeře výběr z měnu o 4 chodech, předkrmy, saláty a dezerty formou bufetu.

Doplňující informace

cena nezahrnuje pobytovou taxu cca 2,4 EUR/noc/osoba nad 15 let - platí se na místě. Domácí zvířata na vyžádání za poplatek 20 EUR/ noc.

Výhody a benefity

mimořádná sleva 15 % u pobytů na 7 nocí v termínech 8.5.-.6.7. a 31.8.-30.11.2024

Poznámka

možnost pobytu od 1 noci. Možnost nástupu na pobyty denně.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování a polopenzi na vybraný počet nocí, volný vstup do hotelového wellness a fitness. Volný vstup do Alpentherme Gastein, kartu Gastein Card.

Základní cena nezahrnuje

Volitelné doplatky
  • MOŽNOST DOKOUPENÍ: cestovního pojištění včetně pojištění storna pobytu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Vítkovice Tours (TRAVEL FAMILY s.r.o.), IČ 17049415.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel NORICA Therme ****+
Lokalita dle pořadatele: Salcbursko, Bad Hofgastein

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Norica Therme Hotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 668 093
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel NORICA Therme
    Rakousko, Gasteinertal / Grossarltal, Rakouské termály, Salcbursko, Ski amadé, Bad Hofgastein, Graukogel, Schlossalm / Angertal / Stubnerkogel

Cena
7 683 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 668 093

Pobyt

osoba na pevném lůžku
2
7 683 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
165 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
102 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za cestovní batoh CK
0
99 Kč