Panoráma Premium Hotel

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Siófok

5/5

Balaton, Siófok - hotel Panorama

  Maďarsko, Balaton, Siófok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Panoráma je umístěn jen několik kroků od pláže v části Aranypart v Siófoku, na jižním břehu jezera Balaton, pouze několik kroků od pláže.

Ubytování

Hotel je nově zrenovován, nabízí světlé klimatizované pokoje, má 2 venkovní a 1 krytý bazén + různá wellness zařízení včetně sauny, parní sauny a posilovny. Nově zařízené pokoje mají klimatizaci, Sat-TV, mini bar, Wi-Fi, trezor, koupelnu s vanou a fénem, WC. Většina pokojů je s balkonem.
Maximální obsazenost pokoje: 2 dospělí + 1 dítě do 14 let.

Hotel má elegantní, moderně zařízenou restauraci s velkým výběrem maďarských a mezinárodních jídel, které se podávají formou bufetu.
V café baru a na terase si hosté mohou dát osvěžující nápoje a kokteily.
V hotelu je k dispozici ZDARMA: vnitřní bazén, jeskyní lázeň, sauna, horkovzdušná lázeň, parní lázeň, ledová fontána, fitness, střešní terasa, vířivka a dětský klub.
Za poplatek jsou k dispozici: tenisové kurty, masáže, půjčovna sufrů a kol.

Sport a zábava: sauna park (sauna, horkovzdušná lázeň, tepidarium, infra sauna, zážitkový bazén, parní sauna), fitness, lehátka v zahradě před hotelem, dále venkovní bazén a bazén pro děti (pouze během léta).

Stravování

snídaně formou bufetu.

Libovolný nástupní den, v termínu 30.06. - 26.08.2017 je minimální pobyt 4 noci.

Vybavení

Hotel má elegantní, moderně zařízenou restauraci s velkým výběrem maďarských a mezinárodních jídel.V café baru a na terase si hosté mohou dát osvěžující nápoje a kokteily.
V hotelu je k dispozici WELLNESS ZDARMA: vnitřní bazén, saunový svět ( finská sauna, infra sauna, samarium, zážitková sprcha, jeskyní lázeň, sauna, horkovzdušná lázeň, parní lázeň, ledová fontána), solná jeskyně, fitness, střešní terasa, vířivka a dětský klub, lehtka v zahradě před hotelelm, dále venkovní bazén a bazén pro děti (pouze během léta).. Za poplatek jsou k dispozici: tenisové kurty, masáže, půjčovna sufrů a kol.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Panoráma Premium Hotel ****
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 076 708
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Západní Maďarsko

5/ 5 3 recenzí

Veronika červenec 2018 Premium hotel Panorama. Dovolena s rok a pul starym synem. Hotel a jeho okoli krasne, skvely vstup do vody. Ciste bazeny. Vyborne snidane a vecere. Velmi ... celá recenze

Rendl září 2017 Hevíz letecky. Ideální odpočinková dovolená.... celá recenze

Miloslav Olomouc červenec 2016 Dovolená Siófok. Velmi vydařená a k plné spokojenosti... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací