Waldhof Hotel

  Rakousko, Tyrolsko, Gerlos

Hotel Penzion Waldhof – Gerlos

  Rakousko, Oberpinzgau, Tyrolsko, Zillertal, Gerlos, Zillertal Arena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

tyrolský penzion leží v centru střediska Gerlos v nadmořské výšce 1.250 m. Potraviny a obchody v blízkosti hotelu, běžecká stopa 300 m, lázně ve Fügen 31 km, Zell am Ziller 17 km, Hintertux 37 km.

Zastávka skibusu: u hotelu (10 m).

Lyžařský areál: Gerlos Dorfbahn 400 m.

Ubytování

pokoje s koupelnou a WC, TV, wifi zdarma, trezor zdarma, balkon/ terasa.

Dvoulůžkové pokoje (DBL, 20 m2).

Dvoulůžkové pokoje s 1 přistýlkou (DBL+1, 24 m2).

Dvoulůžkové pokoje se 2 přistýlkami (DBL+2, 40 m2).

Stravování

polopenze – bufetová snídaně, večeře 3chodové menu s volbou.

Vybavení

recepce, úschovna zavazadel, lobby, společenská místnost, TV místnost, salonek, wifi zdarma, lyžárna, výtah, parkoviště zdarma, snídárna, restaurace, bar, wellness (120 m2, od 12 let) se saunou, párou a odpočívárnou, za poplatek solárium a jacuzzi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Waldhof Hotel ***
Vzdálenost od sjezdovky: 950 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 599 935
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací