Perla Beach Luxury Hotel

  Bulharsko, Primorsko

3/5

Hotel PERLA BEACH LUXURY

    Bulharsko, Primorsko
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel PERLA BEACH LUXURY

Poloha: Velmi oblíbený pětihvězdičkový hotelový komplex s kapacitou 85 komfortních pokojů, působivou architekturou, nadčasovým designem, příjemnou atmosférou a kvalitními službami se nachází v oblíbeném letovisku Primorsko ve vzdálenosti 20 m od krásné písčité pláže, 200 m od centra letoviska a cca 50 km od letiště.  V blízkosti hotelu se nachází aquapark a řada kaváren, restaurací a obchodů. Hotel je svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás a historických památek v okolí.

Vybavení: Vstupní hala s 24-hodinovou recepcí, směnárna, výtah, hlavní restaurace, á la carte restaurace, lobby bar, bazénový bar, kavárna, obchod se suvenýry, konferenční sál, úschova zavazadel, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách a na pokojích zdarma, zahrada, 3 venkovní bazény s tobogány, dětský bazén, opalovací terasa u bazénu s lehátky a slunečníky zdarma, dětské hřiště, dětská herna a miniclub, animační programy pro děti a dospělé. Zdarma – fitness, aerobic, stolní tenis, volejbal, minifotbal, animační programy. Za poplatek – SPA centrum (sauna, solárium, masáže, kosmetické ošetření), kulečník, tenis, elektronické hry, služba praní a žehlení oděvů, půjčovna kol, motorek a aut, venkovní parkoviště, lékař, vodní sporty na pláži.

Pokoje: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek jsou vybaveny individuálně ovládanou klimatizací, telefonem, SAT TV, minibarem (za poplatek), Wi-Fi připojením (zdarma), trezorem, koupelnou se sprchou, vanou a WC, fénem a balkonem. 

Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídaně (7:30-10:00), obědy (12:00-14:00) a večeře (18.00-21:00) formou bufetu, lehké občerstvení během dne (10:00-12:00, 14:00-18:00) – pizza, sendviče, hamburgery, hranolky, hot dog, ovoce, saláty, zmrzlinu, sladkosti a zákusky, kávu, čaj a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů – pivo, víno, alkoholické nápoje, minerální voda, nealko nápoje, džus, káva, čaj, (10:00-23:00). 2 tematické večeře týdně s vybranými specialitami, kuchařská show.

Pláž: Krásná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 20 m od hotelu.  Na pláži k dispozici zdarma lehátka a slunečníky a za poplatek široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, paragliding, vodní lyžování, motorové čluny, potápění) a občerstvení (restaurace, plážové bary).

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: ANCORA-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26866641.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel PERLA BEACH LUXURY *****
Lokalita dle pořadatele: Burgas, Primorsko
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Perla Beach Luxury Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 609 651
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 7 recenzí

Michal září 2023 Nikdy více. 132000kc za dovolenou v tomhle jakoby 5 hvězdičkovem hotelu už nikdy vyhozené peníze tohle je i nás každý penzion lepší než tohle ... celá recenze

lenkamb srpen 2023 Zapomeňte na 5 hvězd! :-(. Deset dní v prý 5* hotelu Perla Gold & Luxory (takto prezentováno CK), my v části Luxory. Nechápu, kde vzal hotel tolik hvězd. ... celá recenze

Jirka červenec 2023 Dovolená červenec 2023. Dovolená v hotelu Perla Gold , na Bulharsko je to určitě na 5 hvězdiček,jinde v Evropě by to znamenalo asi 4 hvězdičky. Ale celkov... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel PERLA BEACH LUXURY
    Bulharsko, Primorsko

Cena
20 461 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 609 651

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
20 461 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
20 000 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v jednom směru - osoba
0
910 Kč
příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v obou směrech - osoba
0
1 820 Kč