Termín:
25. 6. – 2. 7. 2019
Počet dní:
8 (út – út)
Počet nocí:
7
Doprava:
letecky Praha
Strava:
all inclusive (soft all inclusive)
Cena za osobu:
Nezávazná objednávka

Popis ubytování a programu zájezdu

Poloha

- Nejbližší restaurace, bary a nákupní možnosti cca 50 m - Letiště Burgas cca 30 km

Pláž

- Písčitá pláž je cca 50 m od hotelu, od kterého je oddělena promenádou - Pozvolný vstup do moře - Sprchy, WC - Lehátka a slunečníky za poplatek

Popis

- Recepce, směnárna - Restaurace, bar - Oficiální kategorie hotelu je 2\*

Internet

- Wi-Fi ve všech veřejných prostorách hotelu a na pokojích za poplatek cca 10 BGN/den nebo 25 BGN/týden

Sport a zábava

- **Zdarma:** dětské hřiště, Slunečné pobřeží nabízí spoustu krásných míst, která vybízejí k příležitostným procházkám, nákupům, relaxaci a k posezení v místních restauracích či barech - **Za poplatek:** vodní sporty na pláži, aquapark Action cca 2,4 km od hotelu

Stravování

- Snídaně, polopenze plus formou bufetu (neomezené množství vybraných místních nealkoholických nápojů, vína a piva během večeří) nebo lehké All Inclusive - **Lehké All Inclusive:** snídaně, oběd a večeře formou bufetu, neomezené množství vybraných místních nealkoholických nápojů, vína a piva během obědů a večeří

Ubytování

- **Standardní pokoj** - Klimatizace - Koupelna se sprchou, WC - TV, telefon - Bezpečnostní schránka za poplatek 5 BGN/den - Minilednička zdarma - Balkon nebo terasa

Obsah ceny

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Kategorie hotelu a informace o zájezdu jsou uvedeny dle popisu pořádající cestovní kanceláře. Doklady o pojištění jednotlivých cestovních kanceláří naleznete zde. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Blue Style, která zájezd organizuje.

  • Lokalita dle CK: Burgas
  • Místo dle CK: Sunny beach
Informace o slevách

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Pliska **
(Webové stránky hotelu)

Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

Všechny zájezdy do Hotel Pliska

Celkové hodnocení hotelu

Hodnotilo

6 uživatelů

Pořadí

26. nejlépe hodnocený hotel v destinaci Slunečné pobřeží

Poslední komentář

14.9.2018 | Lenka
Datum pobytu: září 2018
Slušný hotel pro nenáročné.

Nejnovější recenze

5
1.8.2018 | DANIELA A IVO
Datum pobytu červenec 2018
5/5 - Úžasné
maximální spokojenost
5
1.7.2018 | Olga
Datum pobytu srpen 2017
5/5 - Úžasné
Super
5
26.8.2017 | Martina
Datum pobytu srpen 2017
5/5 - Úžasné
velice spokojený

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.


Hotel Pliska **+

Číslo zájezdu: 1237762
Bulharsko, Slunečné pobřeží

Všechny termíny a možnosti (690)

Doprava
Termín
Dní
Strava
Cena za dospělou osobu
Letecky
Praha
St 4.9 – St 18.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
snídaně
10 490 Kč
Letecky
Praha
Út 27.8 – Út 10.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
snídaně
10 990 Kč
Letecky
Praha
St 12.6 – Út 25.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
14 dní
snídaně
10 790 Kč
Letecky
Praha
So 31.8 – So 14.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
snídaně
11 190 Kč
Letecky
Praha
St 12.6 – St 26.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
snídaně
11 190 Kč
Letecky
Praha
Po 2.9 – So 14.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
snídaně
10 390 Kč
Letecky
Praha
Po 26.8 – So 7.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
snídaně
10 390 Kč
Letecky
Praha
So 15.6 – So 29.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
snídaně
11 290 Kč
Letecky
Praha
Út 3.9 – So 14.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
12 dní
snídaně
9 990 Kč
Letecky
Praha
St 12.6 – So 22.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
11 dní
snídaně
9 490 Kč
Letecky
Praha
So 8.6 – So 22.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
snídaně
11 390 Kč
Letecky
Praha
Po 17.6 – St 26.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
10 dní
snídaně
8 990 Kč
Letecky
Praha
So 15.6 – St 26.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
12 dní
snídaně
10 190 Kč
Letecky
Praha
St 4.9 – So 14.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
11 dní
snídaně
9 690 Kč
Letecky
Praha
Pá 6.9 – St 18.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
snídaně
10 790 Kč
Letecky
Praha
Pá 14.6 – So 22.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
9 dní
snídaně
8 590 Kč
Letecky
Praha
So 7.9 – St 18.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
12 dní
snídaně
10 390 Kč
Letecky
Praha
Út 27.8 – So 7.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
12 dní
snídaně
10 390 Kč
Letecky
Praha
St 28.8 – St 11.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
snídaně
11 790 Kč
Letecky
Praha
So 15.6 – Út 25.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
11 dní
snídaně
9 890 Kč
Letecky
Praha
Po 17.6 – Út 25.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
9 dní
snídaně
8 690 Kč
Letecky
Praha
So 31.8 – St 11.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
12 dní
snídaně
10 490 Kč
Letecky
Praha
Pá 30.8 – St 11.9.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
snídaně
10 990 Kč
Letecky
Praha
Po 17.6 – So 29.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
snídaně
10 990 Kč
Letecky
Praha
Po 10.6 – So 22.6.2019
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
snídaně
10 990 Kč