Post Hotel Ramsau

  Rakousko, Štýrsko, Ramsau am Dachstein

4/5

Hotel POST Ramsau am Dachstein - Ubytování LÉTO 2024

    Rakousko, Dachstein / Schladming, Rakouské ledovce, Schladming, Ski amadé, Štýrsko, Ramsau am Dachstein, Ramsau am Dachstein / Dachsteingletscher (ledovec)
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Název zájezdu dle CK

Hotel POST Ramsau am Dachstein - Ubytování LÉTO 2024

Poloha

typický alpský hotel leží v klidné části Kulm cca 1,5 km od centra Ramsau am Dachstein ve výšce 1.070 m.n.m.

Vybavení a služby

recepce, vstupní hala, restaurace, jídelna, hotelový sejf (za poplatek), společenská místnost s TV, čtecí koutek, TV místnost. WI-FI ZDARMA, výtah v hlavní budově, lyžárna, parkování ZDARMA. Pokoje se nachází jak v hlavní budově, tak v 10 m vzdálené depandanci. Bowling v depandanci (na vyžádání za poplatek). Vedle hotelu se nachází farma s koni a poníky.

Ubytování

1lůžkové pokoje (11-14 m2), 2lůžkové pokoje (17-20 m2), 2lůžkové pokoje s možností přistýlky pro dítě do 15 let (20-24 m2), 4 lůžkové FAMILY rodinné pokoje pro 2 dospělé a 2 děti do 15 let (30-40 m2), 2 místnosti - A) ložnice s dvoupostelí, oddělený menší obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 děti do 15 let nebo B) ložnice s dvoupostelí a pohovkou pro dítě do 15 let, menší obývací pokoj s pohovkou pro dítě do 15 let (typy A nebo B nelze vybrat předem). Vždy se sprchou/vanou a WC, fén, SAT TV, telefon, rádio, WI-FI ZDARMA, sejf (za poplatek 1 EUR/den), možnost zapůjčení županu a ručníku do sauny (za poplatek 8,5 EUR/týden), dětská postýlka na vyžádání. 
Pokoje s označením 'sn' v letní sezóně - speciální ceny na 3 noci s nástupem ve čtvrtek, na 4 noci s nástupem v neděli a na 7 nocí s nástupem ve čtvrtek nebo v neděli.

Sport a zábava

6 km od lyžařských středisek Planai a Hochwurzen, 10 km od Dachsteinského ledovce (v zimní sezóně 2023/2024 nebude z důvodu rekonstrukce lanovka na ledovec k dispozici), 4 km od lyžařského střediska Rittisberg, 1,5 km od menších vleků v Ramsau, 50 m od tratí pro běžecké lyžování (upravované, za poplatek). Zastávka skibusu 50 m od hotelu. Výchozí místo turistických a cyklistických tras. Wellness: vnitřní bazén 17x7 m, sauna, infra kabina, relaxační místnost. Bazén otevřen denně od 08:00 do 21:00, sauny od 16:00 do 20:00. Veřejný bazén v Ramsau je vzdálen cca 2 km.

Stravování

polopenze (zimní sezóna)/ all inclusive (letní sezóna). Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. All inclusive - snídaně formou bufetu, lehký oběd nebo obědový balíček, odpolední občerstvení, večeře formou bufetu, nápoje od 8:00 do 20:00 (džusy, minerální voda, káva, čaj, pivo (lahvové), víno (rozlévané), vybrané druhy alkoholu. Strava a pití se podává v hlavní budově.

Doplňující informace

cena nezahrnuje pobytovou taxu cca 3,5 EUR/noc/osoba nad 15 let - platí se na místě. Domácí zvířata nejsou povolena.

Poznámka

možnost pobytu na 3 a více nocí v zimní sezóně, na 2 a více nocí v letní sezóně. Možnost nástupu na pobyty denně.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování a polopenzi (zimní sezóna)/ all inclusive (letní sezóna) na vybraný počet nocí, volný vstup do hotelového wellness. V zimní sezóně Schladming-Dachstein Winter Card, v letní sezóně Schladming-Dachstein Summer Card.

Základní cena nezahrnuje

Volitelné doplatky
  • MOŽNOST DOKOUPENÍ: cestovního pojištění včetně pojištění storna pobytu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Vítkovice Tours (TRAVEL FAMILY s.r.o.), IČ 17049415.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel POST Ramsau am Dachstein - Ubytování LÉTO 2024 ***
Lokalita dle pořadatele: Štýrsko, Schladming-Dachstein

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Post Hotel Ramsau ****
Vzdálenost od sjezdovky: 6000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 713 782
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Štýrsko

4/ 5 4 recenzí

Pavlina Albrechtova březen 2020 Hotel Post. Ubytování bylo mnohem lepší než jsem čekala. Opět se mi potvrdilo, že nemám moc dávat na recenze a proto jsem také vyrazila. Hot... celá recenze

Lenka Vaňková leden 2020 Ubytování přes silvestra bylo skvělé!. Byli jsme s rodinou v hotelu přes silvestra. Dostali jsme pokoje po rekonstrukci, mimo koupelny, vše nové. Wifi je v celém hotelu ... celá recenze

Václav P. únor 2019 Hotel Post v Ramsau - na běžky super. Hotel už je trochu postarší, ale leží prakticky v srdci běžkařského ráje. Krásný výhled na hory, dobrá poloha. Vybavení, stravován... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel POST Ramsau am Dachstein - Ubytování LÉTO 2024
    Rakousko, Dachstein / Schladming, Rakouské ledovce, Schladming, Ski amadé, Štýrsko, Ramsau am Dachstein, Ramsau am Dachstein / Dachsteingletscher (ledovec)

Cena
5 910 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 713 782

Pobyt

osoba na pevném lůžku
2
5 910 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za cestovní batoh CK
0
99 Kč