RIU Tikida Dunas Hotel

  Maroko, Souss Massa, Agadir

5/5

Hotel RIU Tikida Dunas

    Maroko, Souss Massa, Agadir
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • Vhodné pro rodinnou dovolenou
  • Přímo u pláže
  • All inclusive
  • V blízkosti centra
  • Kvalitní služby
  • WiFi zdarma
  • Dětská cena/sleva pro děti do: 12 let
Letovisko

Agadir

Umístění

Hotel se nachází cca 25 km od letiště a přímo u pláže s promenádou s obchody, restauracemi a bary (cca 1,5 km od centra), nejbližší nákupní možnosti cca 500 m od hotelu.

Pláž

Široká písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu (oddělena od hotelového areálu pěší promenádou). Lehátka a slunečníky zdarma.

Hotel

Recepce, hlavní restaurace, ala carte restaurace (marocká a asijská kuchyně), 5 barů, 2 venkovní bazény, venkovní bazén s mořskou vodou, dětský bazén (v zimě vyhřívaný), lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma, WiFi zdarma, obchody se suvenýry, kadeřnictví.

Pokoje

Standardní pokoje mají vlastní příslušentsví (koupelnu, WC, fén), klimatizaci, SAT/TV, minibar, trezor, WiFi, balkon nebo terasu.
Za příplatek pokoje s výhledem na moře.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně (07:30-10:30), obědy (12:30-15:30) a večeře (18:30-22:00) formou bufetu, odpolední občerstvení (16:00-17:00), nealkoholiké a alkoholické nápoje místní výroby (10:30-24:00) v časech a místech určených hotelem. Během večeře je vyžadováno formální oblečení.

Rekreace

Denní animační program a večerní zábavní program pro dospělé i děti, krytý bazén, dětské hřiště a dětský klub, plážový volejbal, posilovna, diskotéka, stolní tenis. Za poplatek kulečník, masáže, salon krásy, tenisové kurty, vodní sporty na pláži.

Informace

Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu). Výše taxy je 20-30 EUR/osobu/pobyt pro týdenní pobyt a 40-50 EUR/osobu/pobyt pro delší pobyty. Přesná výše pobytové taxy závisí na lokalitě hotelu.
Pro vycestování do Maroka je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 6 měsíců pro návratu z destinace. Konkrétní informace si můžete ověřit na internetových stránkách Ministerstva zahraničí nebo na zastupitelských úřadech jednotlivých států.

Základní cena zahrnuje

Výhody
  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdů
  • 7/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
  • služby česky mluvícího delegáta
  • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel RIU Tikida Dunas ****
Lokalita dle pořadatele: Agadir, Agadir
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

RIU Tikida Dunas Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 720 519
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Souss Massa

5/ 5 8 recenzí

Pavel Jukl z Chomutova listopad 2016 Báječná dovča na pobřeží marockého Agadiru.. Měl to být Egypt, ale pak se to nějak zvrtlo a byla z toho nádherná dovolená v Maroku. Počáteční nejistota byla rozptýlena hezkým... celá recenze

Helena listopad 2016 Pohádková dovolená. Pohádková dovolená v Maroku, musím říct, že jsme jeli s obavami kvůli počasí, protože spousta lidí psala i říkala, že počasí je ta... celá recenze

Adéla září 2016 Nádherná dovolená v Maroku. Nezapomenutelná dovolená v Maroku. Byli jsme spokojení se službami i celkovým ubytováním. Důležité je v Maroku počítat s opary, kt... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel RIU Tikida Dunas
    Maroko, Souss Massa, Agadir

Cena
26 999 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 720 519

Zájezd

dospělá osoba
2
26 999 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 090 Kč