Rossella Hotel

  Itálie, Emilia Romagna, Viserba

5/5

Hotel ROSSELLA

    Itálie, Emilia Romagna, Rimini, Viserba
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu
Kladné stránky

blízko pláže i centra
česky mluvící personál
v klidné části letoviska
výhodné rodinné balíčky

Záporné stránky

lednice není součástí vybavení pokojů
klimatizace za poplatek 12 EUR/den
rekreační poplatek 7 EUR/osoba nad 14 let/pobyt
plážový servis za poplatek

Hotel ROSSELLA

Hotel Rossella ** najdete v klidné uličce Viserby, která je městskou částí známého a oblíbeného letoviska Rimini. Rossella je stálicí v naší nabídce už několikátou sezónu a nadále se těší své oblíbenosti. Díky velmi přátelské atmosféře, skvělé poloze blízko pláže a nákupní zóny je tento hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Je ideálním pobytovým místem také pro skupiny a kolektivy. Nejen rodiny s dětmi ocení dobré zázemí. Kromě toho hotel nabízí chutnou kuchyni. U hotelu je možnost parkování s omezeným počtem míst. V blízkém okolí se nachází velké množství vyžití jak pro dospělé tak i pro ty nejmenší návštěvníky.

Pokoj pro 2 osoby (P 2):

dvoulůžkové pokoje jsou jednoduše zařízeny, některé s možností jedné až dvou přistýlek formou rozkládacího křesla, mobilní přistýlky, či pohovky. Součástí vybavení je TV, sociální zařízení (WC, umyvadlo, bidet), sprchový kout nebo sprcha bez sprchové vaničky, šatní skříň, klimatizace (za poplatek 12 EUR/den), jeden menší a jeden střední ručník/osoba/pobyt pro osobní hygienu. V přízemí se nacházejí pokoje bez balkonu. V prvním a druhém patře se nacházejí pokoje bez balkonu a s balkonem. Ve třetím patře jsou pokoje s terasou i bez terasy (balkon a terasa se velikostně liší a jsou orientovány do ulice a do dvora).

Pokoj pro 1 osobu (P 1):

jedna místnost s vyvýšeným oknem v přízemí. Součástí pokoje je jedno pevné lůžko, TV, sociální zařízení (WC, umyvadlo), sprchový kout, šatní skříň, klimatizace (za poplatek 12 EUR/den), jeden menší a jeden střední ručník/osoba/pobyt pro osobní hygienu.

Vybavení hotelu:

vstupní hala, hotelová jídelna, nápojový bar (platba v EUR; omezená otevírací doba), TV, wi-fi ve vstupní hale (zdarma), výtah, venkovní terasa s posezením, sluneční terasa. Hotel není vybaven směnárnou a v blízkém okolí, či centru Rimini nelze směnit české koruny za EUR.

Stravování:

polopenze. Snídaně formou bufetového stolu, večeře jsou servírované. U snídaní jsou v ceně zahrnuty nápoje káva nebo čaj, voda. U večeří nápoje formou postmixu.

Vzdálenosti:

hotelová pláž 100 m, centrum 100 m, centrum Rimini 5 km.

Pláž:

písečná široká a organizovaná s velmi pozvolným vstupem do moře. Pláž je soukromá a placená (orientační ceny: plážové lehátko 8 EUR/den, plážový set 20 EUR/den). Na místě si lze zaplatit plážový set/lehátko v EUR na konkrétní den na recepci hotelu - omezený počet. Nejbližší veřejná neplacená pláž je vzdálená 4,5 km. Sem se lze dostat autobusem za 1,50 EUR/osoba/ jedna cesta.

Zábava a sport: na pláži za poplatek:

široká nabídka vodních sportů, šlapadla, plážový volejbal, vyžití pro děti (skluzavky, prolézačky, trampolíny), kavárny, rychloobčerstvení. Ve Viserbě jsou dobré nákupní možnosti a zboží všeho druhu, restaurace, pizzerie a bary. Skvělou atrakcí je jak pro děti, tak dospělé zábavní park „Italia in Miniatura“ hned za Viserbou (cca 3 km). V centru města Rimini se jednou týdně konají velké trhy a jsou zde i luxusní butiky s oblečením, botami a výrobky z kůže. Je zde dobré autobusové spojení z Viserby do Rimini a okolí. Prostřednictvím zástupce CK si lze zakoupit na místě některý z fakultativních výletů v EUR.

Destinace
Proč letovisko Rimini/Viserba?

Rimini je jedno z největších přímořských letovisek Itálie i Evropy. V samotném centru se nachází stavby z dob Římské říše i z časů renesance. Téměř 20 km dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře a s řadou sportovních aktivit je velkým lákadlem pro turisty. Podél pláže se táhne hlavní promenáda se spoustou restaurací, barů, kaváren, pizzerií, obchůdků, ale také diskoték. Pro děti jsou v okolí zabavní a vodní parky, delfinárium a další atrakce.

Pláž: dlouhá, písečná s pozvolným vstupem do vody.

Moře: díky vlnolamům velmi mělké.

Aktivity v okolí: sporty na pláži, vodní atrakce, restaurace, bary, obchody, diskotéka, zábavní park Itálie v miniaturách, půjčovny aut, skútrů, kol, fakultativní výlety do okolí.

Ubytování: hotel s polopenzí.

Doprava: autobusem z hlavního odjezdového místa v Hodoníně cesta trvá cca 12 hodin a jedeme přes Rakousko.

Váš delegát: Lenka - u ní si můžete zakoupit fakultativní výlety.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování, autobusovou dopravu, polopenzi (snídaně bufetová, večeře servírovaná, nápoje nejsou v ceně.), spotřebu energií, závěrečný úklid, asistenci česky nebo slovensky mluvícího zástupce CK na místě, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • klimatizaci, cestovní pojištění (není-li doobjednáno), rekreační poplatek 14 EUR/osoba nad 14 let/1 týden.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KM Travel (TVARBET MORAVIA, a.s.), IČ 13690558.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel ROSSELLA **
Lokalita dle pořadatele: Emilia Romagna, Rimini/ VIserba

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rossella Hotel **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 604 820
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Emilia Romagna

5/ 5 8 recenzí

Vybíralová Taťjana srpen 2019 Super. Super... celá recenze

Drive červenec 2019 Hotel Rosella. Vynikající ... celá recenze

Vanda červenec 2019 Hodnocení. Cesta tam zdlouhavá, přestup na další autobus v Hodoníně, odjezd tedy až v 19 hodin, nicméně autobus moderní, nový s dostatkem mís... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel ROSSELLA
    Itálie, Emilia Romagna, Rimini, Viserba

Cena
7 461 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 604 820

Pobyt

osoba na pevném lůžku
0
7 461 Kč
1. dítě do 6 let bez nároku na lůžko (1/2 strava)
0
1 071 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
6 111 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč