Hotel Serenella

  Itálie, Lombardie, Sirmione

hotel Serenella

    Itálie, Italská jezera, Lombardie, Lago di Garda, Sirmione
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

V historickém centru SIRMIONE není mnoho hotelů, respektive není zde mnoho hotelů, které jsou relativně finančně dostupné. Krom hotelu Mavino máme pro sezonu 2019 novinku – tříhvězdičkový hotel SERENELLA.
Rodinný hotel butikového stylu se nachází v samém centru, na tichém místě a přitom jen pár metrů od termálních lázní Catulla a wellness Aquaria na které dostávají klienti naší CK slevu až 25%.
Zkrácené pobyty možné, dle sezony, na dotaz v CK.
Vzdálenosti: 50m od pláže a jezera, v centru města kde jsou bary a restaurace.

Stravování

polopenze - Polopenze: snídaně formou rozšířeného bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z ala carte menu + salátový bufet. *V termínech 06.04.-18.04; 23.04-04.05 a od 29.09. se večeře nepodává.

Ubytování

hotel *** - Vybavení a služby: recepce (08-22h), noční portýr, lounge/hala s TV/SAT, restaurace a bar.
Venkovní bazén s protiproudem, vířivka, lehátka a slunečníky k dispozici. V hotelu zahrada s molem do jezera Garda, parkoviště zdarma, wifi internet zdarma.
Ubytování: klimatizované dvoulůžkové pokoje tří kategorií (v SUITE je možná přistýlka), velikostně 14-19m2, kvalitativně velmi podobné, liší se rozlohou, balkonem a koupelnou (vana x sprcha)
BASIC – dvoulůžkový pokoj se sprchou/WC, fén, SAT/TV, trezor.
COMFORT – navíc minibar (za poplatek), pokoj s balkonem
SUITE – s možností jedné přistýlky, nejprostornější pokoje, prostornější koupelna, většinou s vanou.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 290 862
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací