Hotel Residence Sole Mare

  Itálie, Kalábrie, Torre Ruffa

3/5

Hotel Residence Solemare

    Itálie, Kalábrie, Torre Ruffa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hotel se nachází v krásném zálivu Tono, přímo u pláže, pár kroků od útesu Capo Vaticano a 8 km od Perly Kalábrie, (Itálie)., města Tropea. Je to soběstačná oáza obklopená subtropickými rostlinami, palmami a banánovníky. Hotel je asi 1km od okolní civilizace, ale nabízí svým hostům vše, co potřebují pro strávení dovolené plné zábavy a relaxace. Středisko se rozkládá na ploše 50 000 m2 u pláže s bílým pískem a křišťálově čistou vodou, která obdržela modrou vlajku za čistotu a průzračnost vody. Jedná se o soukromou pláž, která je vyhrazena jen pro hotelové hosty. Lehátka i slunečníky u pláže i u bazénu jsou zdarma. Ubytování je v několika jednopatrových budovách vystavěných v prostorné zahradě. Okrasou hotelu je velký bazén pro dospělé navazující přímo na pláž, dále je zde dětský bazén, bar u pláže, dětský koutek, tenisový kurt, obchod i menší restaurace, kde je možno si objednat jídlo i občerstvení. V kruhové centrální budově se nachází restaurace, jídla jsou podávána i na venkovní terase přímo nad bazény s krásnými výhledy na moře. V hotelu je WiFi (za poplatek).

Ubytování

Ubytování je ve dvoulůžkových pokojích s možností jedné až dvou přistýlek pro dospělé i pro děti. Pokoje jsou moderně zařízené, mají klimatizaci, televizi, vysoušeč vlasů, telefon a lednici (vše zdarma), trezor (za příplatek 15EUR/týden).

Stravování

V ceně pobytu je zahrnuta polopenze - snídaně i večeře. V ceně je voda a víno u večeře.

Doprava

Doprava do Kalábrie je zajištěna letadly Boeing 737-800 české letecké společnosti Smart Wings. Předpokládaný letový řád (místní časy): Praha - Lamezia Terme 11:15-13:30, Lamezia - Terme Praha 14:15-16:30 Časy letů jsou orientační. Závazné časy letů budou uvedeny v pokynech na zájezd, které budou zaslány zákazníkovi před odjezdem e-mailem nebo poštou. V ceně letu je jedno odbavené zavazadlo na osobu o hmotnosti do 23 kg a jedno příruční zavazadlo do 8 kg. Rozměry odbaveného zavazadla - součet jeho délky, šířky a výšky včetně držadel, postranních kapes a koleček nesmí přesáhnout 250 cm. Rozměry příručního zavazadla - max. 55x45x25 cm Sdružování zavazadel (součet hmotností za více osob do jednoho zavazadla) není povoleno.

Způsob prodeje

on-line

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Residence Sole Mare ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 083 552
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Kalábrie

3/ 5 7 recenzí

Růžena červenec 2023 Prvotní šok. Jak špatně to začalo..., tak dobrě to skončilo.. ... celá recenze

Marie.k08 září 2019 Velké zklamání. Informace pro ty, kteří čekají čtyřhvězdičkový pobyt... celá recenze

Martina červenec 2019 4* ani omylem, spíše 4. cenová skupina. Pokud neočekáváte nic, vybrali jste správný hotel! Jediné co vás asi nadchne bude moře, jinak je to velká katastrofa. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-residence-solemare-kalabrie-italie-z2083552/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací