Hotel Die Sonne

  Rakousko, Salcbursko, Saalbach

Hotel Sonne

    Rakousko, Kaprun / Zell am See, Saalbach / Leogang, Salcbursko, Zell am See, Saalbach, Saalbach / Hinterglemm, Schmittenhöhe
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • rozsáhlá wellness nabídka
  • bonusová karta Saalbach Hinterglem Joker Card zdarma
Popis hotelu

Rozsáhlá wellness nabídka. Bonusová karta Saalbach Hinterglem Joker Card zdarma.

Poloha

klidná, na okraji obce. Centrum cca 900 m.

Vybavení

komfortní hotel s 67 pokoji nabízí recepci s lobby, nekuřácké restaurace a bar, kavárnu, výtah. Velká zahrada, trávník s lehátky. Uzamykatelná místnost pro kola. Za poplatek: prádelna.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A2A): s možností přistýlky, cca 22 m2, jsou vybaveny telefonem, fénem, kab. TV, rádiem, trezorem, župany k zapůjčení, vanou nebo sprchou, WC a balkonem.

Jednolůžkové pokoje (A1A): vybavení jako A2A.

Dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B/A4B): s možností až 2 přistýlek, cca 30 m2. Navíc posezení pro 2 osoby. Vana, jinak vybavení jako A2A.

Junior suite (A2C/A3C/A4C): pro 2-4 osoby, cca 33-38 m2. Rozkládací pohovka pro 2 osoby a 1 samostatný dvoulůžkový pokoj. Jinak vybavení jako A1A.

Dvoulůžkové pokoje (A2D/A3D/A4D): s možností až 2 přistýlek, cca 26 m2. Vybavení jako A1A.

Stravování

all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů s bioprodukty. Malý bufet od 12.00-13.30 h. K večeři výběr z menu o 5 chodech, 6x týdně bufet s dezerty nebo salátový bufet. 1x týdně večer s grilováním (podle počasí), rakouský a italský večer. Od 15.30-16.30 h. polévky a bufet se zákusky. Denně menu bez lepku, laktózy a pro vegetariány. Od 08.00-23.00 jsou podávány nápoje: nealkoholické nápoje jako Cola, limonády, šťávy, stolní vína, lahvová vína, točené pivo, Sekt, Proseco, míchané nápoje, pálenky, likéry a koktejly během dne jsou servírovány v hotelovém baru, v restauraci a na terase. Káva (Capuccino, Espresso) z bufetu.

Sport/aktivity

zdarma: fitness s moderními kardio přístroji v budově Sonnenhaus s výhledem do zahrady. 5x týdně wellnes trenér. Tůry s průvodcem nebo animační program. Možnost zapůjčení turistických holí, batohy a další. Za poplatek: půjčení horských kol (dle dostupnosti).

Internet

WELLNESSWiFi zdarma.

Wellness

zdarma: 2 wellness zóny: Sonnenhaus (cca 300 m2) a Sonnenoase (cca 500 m2): vstup od 15 let (pouze pro dospělé). Infračervená kabina, solná parní lázeň, sanárium, velká finská sauna a 2 odpočinkové místnosti s vodními lůžky a nová velká venkovní vířivka. 2 iPady k dispozici v místnosti s krbem v Sonnenhaus. Sonnenoase: vstup není věkem omezen, pouze v plavkách. Odpočinková místnost a krytý bazén (9 x 4 m, cca 28°C). Za poplatek: solárium, masáže a kosmetické procedury (přírodní produkty).

Děti

hlídání dětí od 4 let, Po-Pá od 9.30-17.00 h. včetně oběda s nápoji. Večerní hlídání od 18.30-20.30 h. Večer pro děti do 14 let dětský bufet nebo dětské menu o 3 chodech (možné dokoupit pro dítě dospělé menu za 8 €/os/den). Dětské hřiště. Vybavení pro děti: el. chůvičky, dětské židličky, dětské postýlky a další. Za poplatek: hlídání dětí (na vyžádání). Při překročení max. počtu dítětem do 2 let, platba na místě cca 20 €/ den, u všech typů pokojů.

Další výhody

Saalbach Hinterglem Joker Card zdarma: (platí ode dne příjezdu do 12 hodin v den odjezdu). Zdarma využití následujících zařízení: neomezené použití všech provozovaných lanovek v Saalbach-Hinterglemm, 1x denně využití lanovky Asitz v Leogangu. Vstup do dětských atrakcí Montelino´s Erlebnisweg na hoře Kohlmais a Berg Kodok na hoře Reiterkogel. Downhill stezka Schattberg a Freeridepark Reiterkogel a mnoho dalších výhod a slev. Sleva 30% na green fee v Zell am See.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: cca 20 €/den; lázeňská taxa: v ceně; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 6.7.-16.8. st,čt,so,ne/2 noci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Die Sonne ****
Vzdálenost od sjezdovky: 1200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 179 753
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-sonne-kaprun-zell-am-see-rakousko-z1179753/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací