Villa Teresa Terme Hotel

  Itálie, Ischia, Forio d'Ischia

Hotel Terme Villa Teresa

    Itálie, Ischia, Forio d'Ischia
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Anotace:

Elegantní hotel ve středomořském stylu

Pobytová taxa (k úhradě na místě):

3 €/os/noc (hradí osoby starší 17 let)

Dopravní prostředek:

Lux bus (klimatizace, WC, minibar, teplé a studené občerstvení)

Předpokládaná trasa:

Kolín - Praha - Plzeň - Rozvadov - Mnichov - Innsbruck - Brenner - Padova - Florencie - Řím - Neapol - Pozzuoli (trajekt Pozzuoli/Neapol - Ischia Porto) - Forio a zpět

Předpokládaná místa a časy odjezdu a příjezdu:

Kolín (08:00), Praha (09:15), Plzeň (10:45) + svozy z nástupních míst Hradec Králové (06:30), Pardubice (07:00), Jičín (07:00), Poděbrady (07:45), Nymburk (08:00), 2. den trajekt Pozzuoli/Neapol - Ischia cca 07:00-09:00 hod, příjezd na Ischii cca 09:00-10:00 hod. Odjezd cesta zpět (9.den) v odpoledních hodinách, trajekt Ischia-Pozzuoli/Neapol cca 17-19 hod, návrat do ČR (10.den) cca 15-20 hod dle výstupních míst. Konkrétní místo nástupu a čas odjezdu obdrží zákazník 7 dní před odjezdem v cestovních pokynech. Minim. počet účastníků pro realizaci svozu z jednoho nástupního místa je 8 osob. Zdravotní přestávky jsou realizovány každé 4-4,5 hod.

Autobusová doprava:

S námi jezdíte moderními autobusy zn. SETRA s klimatizací, WC, LCD monitory, lednicí a minibarem. POHODLÍ, BEZPEČÍ A KOMFORT S naší autobusovou flotilou se dálek nemusíte bát! Rezervujte si místo v předních řadách busu za 499,- Kč.

Předpokládaný letový řád:

cesta tam: odlet Praha 11:00 hod - přílet Neapol 13:00 hod
cesta zpět: odlet Neapol 13:50 hod - přílet Praha 15:45 hod
Přesný letový řád obdrží zákazník 7 dní před odletem v cestovních pokynech

Motto - nadpis

Elegantní hotel ve středomořském stylu

Motto - odstavec

Elegantní hotel ve středomořském stylu se nachází na panoramatickém místě s krásnými výhledy na Poseidonovy zahrady a slavnou pláž Citara, která se nachází 500 m od hotelu. Na toulky do starobylého Foria se můžete vydat příjemnou 30 minutovou procházkou anebo pohodlně ostrovním autobusem.

Umístění ubytování:

letovisko Forio

Ubytování:

Hotel sestává ze 3 budov a je obklopen kouzelnou voňavou zahradou s palmami, ibišky, jasmíny a citroníky. Klienty potěší vnitřní termální bazén s vodou 29 - 36 °C teplou a prostorný venkovní bazén s míchanou vodou s hydromasážními tryskami, obklopený sluneční terasou s lehátky a slunečníky. K dispozici u bazénu je velmi příjemný bar. Vlastní lázeňské centrum Venus Spa nabízí masáže, bahenní zábaly a další procedury. Výbornou a pestrou ostrovní kuchyni si vychutnáte v klimatizované jídelně s příjemnou obsluhou. Hotel jednou týdně pořádá večer s hudbou a tancem.

Pokoj:

Pěkné 2-lůžkové pokoje (možnost přistýlky) jsou s příslušenstvím, fénem, TV/SAT, telefonem, balkonem či terasou. Klimatizace (cca 15.6.-15.9.) je za příplatek 7 € /pokoj/den a hradí se na recepci hotelu. Boční výhled na moře je za příplatek 2.500 Kč/os/týden.

Stravování:

Polopenze (snídaně formou bufetu, večeře výběr z několika menu+ bohatý salátový bufet ),nápoje k večeři nejsou v ceně.

Základní cena zahrnuje

  • dopravu lux busem * trajekt Pozzuoli-Ischia a zpět * transfer na Ischii z přístavu do hotelu a zpět * ubytování * polopenzi * welcome drink * služby delegáta * balíček na cestu * zákonné pojištění CK

Základní cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění , pobytovou taxu ve výši 2 € / osoba starší 17 let / noc (k úhradě na místě)

Informace o zájezdu

Pořadatel: MONATOUR a.s., IČ 24755087.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Terme Villa Teresa ***
Lokalita dle pořadatele: Ischia, Forio Citara
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Teresa Terme Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 668 167
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Terme Villa Teresa
    Itálie, Ischia, Forio d'Ischia

Cena
14 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 668 167

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
14 990 Kč
příplatek za výhled na moře - osoba
0
2 500 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
3 990 Kč
příplatek za přední řady v autobuse - osoba
0
499 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč