Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Mosonmagyaróvár

3/5

THERMAL HOTEL - Relaxační pobyt

  Maďarsko, Maďarské termály, Severní Maďarsko, Západní Maďarsko, Mosonmagyaróvár
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Hotel nabízí vlastní wellness s jacuzzi a nabídkou masáží, léčebné služby (koupele, inhalace, zábaly), plastickou chirurgii (plastiky, ošetření křečových žil, korekce jizev), salón krásy (kosmetika, kadeřnictví, nehtové studio), zubní ambulanci, restauraci, obchod s optikou a dárkovými předměty, bezplatné hlídané parkoviště. V. 1 poschodí hotelu je zdravotnické centrum. Bio Flexum termální lázně nabízí celoročně otevřené i kryté bazény, denně napouštěné vodou z vysoce kvalitních léčebných termálních pramenů s obsahem minerálních solí, bez obsahu přidávaných chemických látek. Voda z termálních pramenů je světově uznávaná a podle účinku na zdraví je zařazena mezi 5 nejlepších léčebných vod v Evropě. Na tom jsou založeny i široké léčebné procedury: odborné lékařské ordinace, bazénové koupele, vodoléčba-plavání, uhličité koupele, galvanizační koupele, hydromasáže, léčivé masáže, slatinové zábaly, elektroterapie, aquafitness, léčebný tělocvik.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, telefonem, minibarem, trezorem a klimatizací.

Slevy

Dítě do 6 let na přistýlce se snídaní nebo polopenzí zdarma, při ubytování se 2 dospělými osobami v pokoji (dítě má stravu podle stravy objednané pro dospělé osoby).

Základní cena zahrnuje

  • Relaxační pobyt
  • neomezený vstup do termálních lázní s využitím saunového světa ve Flexum Thermal & Spa který je přímo propojen s hotelem, exkluzivní wellness (jacuzzi, sauna) denně od 9:00 do 21:00 za příplatek (15 EUR / osoba a den), župan, ručníky, fén, bezplatné Wi-Fi připojení v celém hotelu, parkování na našem uzavřeném parkovišti za 3 EUR/noc.
  • Cena za osobu / noc se snídaní a programem.
  • Dítě do 6 let na přistýlce se snídaní nebo polopenzí zdarma, při ubytování se 2 dospělými osobami v pokoji (dítě má stravu podle stravy objednané pro dospělé osoby).

Základní cena nezahrnuje

  • Večeře
  • Dítě do 6 let na přistýlce v pokoji
  • Parkování

Informace o zájezdu

Pořadatel: CK Rywal, spol. s r.o., IČ 47668873.
Název hotelu dle pořadatele: THERMAL HOTEL - Relaxační pobyt
Lokalita dle pořadatele: Západní Maďarsko, Mosonmagyaróvár

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 552 748
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 1 recenzí

evik květen 2013 Hotel thermal. Thermální lázně jsou pro starší a pokročilé. Věková hranice lidí je 70 a víš. Na nás třicátníky tu koukají jak na exoty.Welnes tu ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

THERMAL HOTEL - Relaxační pobyt
  Maďarsko, Maďarské termály, Severní Maďarsko, Západní Maďarsko, Mosonmagyaróvár

Cena
6 915 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 552 748

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
5 115 Kč
povinný příplatek za večeře - osoba
0
1 800 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč