Hotel Toscanina

  Rakousko, Štýrsko, Bad Radkersburg

Hotel Toscanina

    Rakousko, Rakouské termály, Štýrsko, Bad Radkersburg
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Další služby

Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Pokoj pro alergiky: ne, Bezbariérový přístup: Ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 11:00.

Poloha hotelu

Centrum: Bad Radkersburg 1 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: Termální lázně Bad Radkersburg 400 m,
Obchod s potravinami: Bad Radkersburg 400 m,
Možnosti nákupu: Bad Radkersburg 400 m,
Nádraží: Bad Radkersburg 2 km,
Letiště: Graz - Thalerhof 70 km,
Nadmořská výška: 210 m,
Veřejné venkovní koupaliště/jezero: Termální lázně Bad Radkersburg 400 m.

Stravování

Snídaně: Snídaňový bufet s regionálními produkty

Ubytování

Tento rodinný hotel je ideálním místem pro příjemný pobyt - je vzdálen pouhých pár minut chůze od termálních lázní Parktherme Bad Radkesburg. Nově zřízený hotel nabízí svým hostům jen tu nejvyšší kvalitu od vstupu až do pokoje.

Všeobecné vybavení

Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Café, Terasa.

Vybavení pokojů

Vana/Sprcha/WC, Fén, Za poplatek na místě možnost zapůjčení županu, Balkon/Terasa: dle volby, Sedací souprava, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Přístup na internet: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka není při plném obsazení pokoje k dispozici pro všechny typy pokojů.

Poplatky na místě

Pobytová taxa: Euro 2,50 /osoba/noc (ab 14 let).

Zdarma fitness/welness

Wellness: ~ 160 m2,
Děti smí navštěvovat saunový úsek od 14 let a venkovní bazén od 16 let. Jen v doprovodu dospělého.
Parní lázeň, Sauna, Finská sauna, Biosauna, Infrasauna, Relaxační místnost: se čtenářskou halou, Otevírací doba: denně 15:00 - 20:00,
1 x osoba/pobyt celodenní vstupenka do termálních lázní Parktherme Bad Radkersburg (bez Sauny), vzdálenost cca 400m
Poznámka: Z důvodu revizních prací je uzavřen v období 27.02. - 10.03.17 50 m plavecký bazén, 03.04.17 - 07.04.17 Zážitkový úsek, 08.05.17 - 12.05.17 Vitalizující bazén, 03.07.17 - 07.07.17 Zřídelní bazén.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Toscanina ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 664 362
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-toscanina-rakouske-termaly-rakousko-z1664362/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací