Turunc Resort Hotel

  Turecko, Marmaris, Turunc

5/5

Hotel Turunc Resort

    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris, Turunc
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • vyhledávaný hotel v jedné z nejkouzelnějších zátok Marmarisu
  • bohatý Ultra all inclusive 24 hodin
  • ideální pro rodiny s dětmi
  • zvýhodněná cena dítěte do 13 let
  • promenáda u hotelu
Letovisko

Marmaris - Turunc

Umístění

Hotel s pohodovou atmosférou je umístěný v romantickém zálivu s překrásnými vyhlídkami cca 1 km od centra města Turunc, cca 20 km od centra Marmarisu s nabídkou kaváren a restaurací a cca 120 km od letiště v Dalamánu. Promenáda pod hotelem, přibližně 10 minut chůze obchody.

Pláž

Písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře, oceněná certifikátem Modrá vlajka, se nachází v malebné zátoce přímo u hotelu. Vstup do vody je možný také z dřeveného mola. Slunečníky a lehátka zdarma, osušky za vratný depozit.

Hotel

Vstupní hala, recepce (24 hod.), hlavní restaurace, 2 la carte restaurace (za poplatek), 5 barů, snack bar, butik, minimarket, směnárna, konferenční místnost, WiFi v lobby zdarma.
2 bazény, aquapark - bazén se 7 skluzavkami, dětský bazén se skluzavkami, brouzdaliště, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, osušky za vratný depozit (cca 10 EUR).
Za poplatek kadeřnictví.

Pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem, minibarem (voda při příjezdu), setem na přípravu kávy a čaje, trezorem a balkonem. Za příplatek pokoj Duplex: v přízemí obývací pokoj, v patře ložnice. Dále na vyžádání rodinné pokoje se 2 místnostmi.

Stravování

Ultra all inclusive (24 h) zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:45-14:00), večeře (19:30-21:30) bufetovou formou, pozdní snídaně (10:00-11:00), kávu, čaj a zákusky (16:00-17:00), odpolední (14:00-16:00) a noční (23:30-7:00) občerstvení, neomezené množství nealkoholických nápojů (24 h), místní a vybrané importované nápoje v časech a místech určených hotelem. Za poplatek možnost večeří v la carte restauracích (rezervace předem nutná).

Rekreace

Stolní tenis, šipky, plážový volejbal, pétanque, aerobik, aqua aerobik, fitness, dětské hřiště, miniklub (5-12 let), maxiklub (13-16 let), minidisko, diskotéka T-Night (nápoje za poplatek), animace pro děti i dospělé. Za poplatek kulečník, stolní fotbal, vodní sporty na pláži, potápění, škola potápění, Spa centrum - sauna, hammam, masáže, kosmetické ošetření.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Turunc Resort *****
Lokalita dle pořadatele: Marmaris, Egejská riviéra - Marmaris
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Turunc Resort Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 250
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Marmaris

5/ 5 24 recenzí

Jaroslava září 2023 Jaroslava. Nádherné místo, v okolí samé skály a bujná vegetace. SUPER... celá recenze

Alena září 2023 Alena. pobyt v tomto resortu byl velice krásný s nádherně čistým mořem a krásným výhledem do okolí... celá recenze

Yanna září 2019 Dovolená - Hotel Turunc resort - 12.9.-19.9.2019. Tento hotel nás lákal především jeho polohou v krásné zátoce. V cestovce nás paní lákala i tunelem, kterým si můžeme dojít do vedl... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Turunc Resort
    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris, Turunc

Cena
17 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 250

Zájezd

dospělá osoba
2
17 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč