Viking Star Hotel

  Turecko, Kemer

Hotel Viking Star

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • v centru leteviska Kemer
  • prostorné a stylové pokoje
  • lehátka a slunečníky zdarma na pláži
Letovisko

Kemer

Umístění

Hotel se nachází v centru letoviska Kemer, obchody, bary a restaurace jsou v těsné blízkosti. Letiště v Antalyi je vzdáleno cca 55km.

Pláž

Veřejná, oblázková pláž přibližně 600 m od hotelu, přístup přes centrum Kemeru, slunečníky a lehátka za poplatek (cca 5 USD). Soukromá hotelová pláž písčito-oblázková cca 1,5 km od hotelu, přístup hotelovým autobusem zdarma (každou půlhodinu, poslední shuttle bus z pláže jede cca v 18:00), slunečníky, lehátka, matrace a ručníky zdarma. Bar na pláži (za poplatek, zmrzlina zdarma).

Hotel

Pětihvězdičkový hotel 198 pokojů, 1 budova, 3 patra, 2 výtahy, lobby, 24h recepce, hlavní restaurace, restaurace la carte (dřívější rezervace nutná) - italská kuchyně, 3 bary, včetně barů u bazénu a na pláži. Konferenční místnost pro 250 osob, bezplatné bezdrátové připojení k internetu na recepci. Bazén, brouzdaliště s malou skluzavkou, slunečníky, lehátka, matrace a osušky k dispozici u bazénů zdarma. Za poplatek kadeřník, fotograf, lékař na zavolání, prádelna. Akceptované karty: Visa, Mastercard.

Pokoje

Standardní pokoje s možností přitýlky, klimatizace, koupelna (vana, wc, fén), TV, bezdrátový internet (cca 3 EUR / den), trezor (cca 3 EUR /den), telefon, minibar (za poplatek), balkon. Pokoj s výhledem na bazén za příplatek.

Stravování

All inclusive snídaně formou bufetu (7:30-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), obědy formou bufetu (12:30-14:00) a večeře formou bufetu (19:30-21:30) v hlavní restauraci. Občerstvení během dne (14:30-17:00), zmrzlina (16:30-17:00) a káva, čaj, dort (17:00-18:00) ve vyhrazeném baru. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje v lobby baru a u bazénu (10:00-23:00), je vyžadováno nošení pásek all inclusive.

Rekreace

Amfiteátr, příležitostně animace pro dospělé a děti. SPA centrum, krytý bazén, posilovna, sauna. Za poplatek: masáže, kosmetické procedury.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Viking Star Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 252 684
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-viking-star-kemer-turecko-z2252684/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací