Hotel Orea Hotel Voroněž 2

  Česko, Jihomoravský kraj, Brno

HOTEL VORONĚŽ II - Rekreační pobyt - Brno

  Česko, Brněnsko, České přehrady, Jihomoravský kraj, Moravský kras, Brněnská přehrada, Brno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

V hotelové restauraci Pálava si můžete vychutnat domácí atmosféru a gurmánské speciality. Příjemná atmosféra dotváří bohatou nabídku regionální a mezinárodní kuchyně. Pro pořádání seminářů, školení, stejně jako menších společenských akcí jsou Vám k dispozici konferenční salónky. Pro větší kongresové akce můžete využít největšího kongresového centra v brněnském regionu s nejmodernějším technickým vybavením, které se nachází v sousedním hotelu Voroněž vzdáleném cca 100 metrů.

V nejbližším okolí se nachází Zábavní park Bongo – v hale na ploše 2800 m2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro vaše děti. Každá z nich přitom představuje jiný světadíl či zemi. Za jediný den tak můžete společně uskutečnit dobrodružnou cestu kolem světa.

Dále pak Restaurace La Bouchée – nemusíte žít nad Seinou, abyste zažili kouzelnou neformální atmosféru, dopřáli si gurmánský zážitek inspirovaný francouzskou domácí kuchyní z farmářských surovin a ochutnali vína, která si zamilujete.

Nebo také Brno – brno je druhým největším městem České republiky. Je centrem jižní Moravy a zároveň krajské město Jihomoravského kraje. Žije v něm přes čtyři sta tisíc lidí.

Nebo dále ještě Národní divadlo v Brně – národní divadlo Brno má k dispozici tři hlavních budovy - Janáčkovo divadlo, Mahenovo divadlo a Divadlo Reduta. Soustřeďujte se na činohru, operu a balet.

A také ještě Botanická zahrada a arboretum Mendelovy Univerzity – navštivte vzdělávací prostředí a poznejte vzácné rostliny a dřeviny.

Nebo dále ještě Vila Tugendhat – vila Tugendhat je jako jediná památka moderní architektury v České republice zapsána na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Ubytování

V jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích Standart s možností jedné přistýlky, s vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou a ruční sprchou, vysoušečem vlasů, LCD TV/SAT, telefonem a připojením k internetu přes Wi-Fi.

Slevy

Dítě do 6 let na přistýlce ZDARMA Dítě do 12 let ZDARMA (ubytování se snídaní, na přistýlce v pokoji u 2 plně platících dospělých osob) – platí pouze u rekreačního pobytu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 920 365
dnes 8–19 h