Termín:
4. 7. – 7. 7. 2019
Počet dní:
4 (čt – ne)
Počet nocí:
3
Doprava:
autem
Strava:
polopenze
Cena za osobu:
Nezávazná objednávka

Popis ubytování a programu zájezdu

Popis

V hotelu je nekuřácká restaurace, kterou je také možno využít jako konferenční sál s dataprojektorem, připojením k internetu a televizním okruhem. Sál lze i využít pro pořádání svateb, rautů, banketů, firemních večírků, koktejlů, večírku s hudbou atd. Součástí hotelu je i restaurace Na Růžku a stylová sklepní vinárna Šatlava.

Ubytování

V jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s možností přistýlky, TV/SAT, připojením na internet a telefonem nebo v apartmá. Část pokojů je s výhledem na náměstí a část na golfové hřiště.

Letní popis

Hlavními lákadly pro tuzemské i zahraniční turisty jsou typické aktivity spojené s jižními Čechy jako koupání a vodní sporty, pěší turistika, cykloturistika a poznávání historických památek.

Zimní popis

Pro zimní sporty je v Hluboké k dispozici zimní stadion.

Slevy

Děti do 6 let bez nároku na lůžko jsou zdarma. Parkování zdarma.

Obsah ceny

Základní cena zahrnuje

  • Rekreační pobyt

    Cena za osobu se snídaní, parkováním a rekreačním poplatkem.

    Děti do 6 let bez nároku na lůžko jsou zdarma. Parkování zdarma.

Základní cena nezahrnuje

  • Večeře
  • Dětská postýlka
  • Pobyt se psem

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Kategorie hotelu a informace o zájezdu jsou uvedeny dle popisu pořádající cestovní kanceláře. Doklady o pojištění jednotlivých cestovních kanceláří naleznete zde. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Rekrea Ostrava, která zájezd organizuje.

  • Lokalita dle CK: Jižní Čechy
  • Místo dle CK: Hluboká nad Vltavou

Celkové hodnocení hotelu

Hodnotilo

8 uživatelů

Pořadí

11. nejlépe hodnocený hotel v destinaci Jihočeský kraj

Poslední komentář

14.7.2017 | Jitka Furikova
Datum pobytu: červenec 2017
Celkový dojem z hotelu je špatný.

Nejnovější recenze

1
14.7.2017 | Jitka Furikova
Datum pobytu červenec 2017
1/5 - Nic moc
Celkový dojem z hotelu je špatný.
4
17.8.2016 | Jimmy
Datum pobytu srpen 2016
4/5 - Skvělé
Vcelku spokojenost, kromě drobností. Doporučela bych hotelu pouze 3 hvězdičky.
5
10.8.2016 | Krčilovi a Tomáškovi
Datum pobytu srpen 2016
5/5 - Úžasné
Výborná aktivní dovolená, kde jsme zažili spoustu výborných aktivit - poznávání památek, výlety lodí, cyklovýlety, sjezd Vltavy na raftech a turistiku. Děkujeme.

HOTEL ZÁVIŠ Z FALKENŠTEJNA - Rekreační pobyt - Hluboká nad Vltavou

Číslo zájezdu: 1058566
Česko, Jižní Čechy, Hluboká nad Vltavou

Všechny termíny a možnosti (344)

Doprava
Termín
Dní
Strava
Cena za dospělou osobu
Autem
So 14.12 – So 21.12.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
5 600 Kč
Autem
So 7.12 – So 14.12.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
5 600 Kč
Autem
So 30.11 – So 7.12.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
5 600 Kč
Autem
So 23.11 – So 30.11.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
5 600 Kč
Autem
So 16.11 – So 23.11.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
5 600 Kč
Autem
So 9.11 – So 16.11.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
5 600 Kč
Autem
So 2.11 – So 9.11.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
5 600 Kč
Autem
So 15.6 – So 22.6.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 25.5 – So 1.6.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 19.10 – So 26.10.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 12.10 – So 19.10.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 5.10 – So 12.10.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 28.9 – So 5.10.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 21.9 – So 28.9.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 14.9 – So 21.9.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 7.9 – So 14.9.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 31.8 – So 7.9.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 24.8 – So 31.8.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 17.8 – So 24.8.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 10.8 – So 17.8.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 3.8 – So 10.8.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 27.7 – So 3.8.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 20.7 – So 27.7.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 13.7 – So 20.7.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč
Autem
So 6.7 – So 13.7.2019
2 lůžkový pokoj
8 dní
snídaně
6 650 Kč