Hotel Iberostar Selection Bávaro Suites Resort

  Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

IBEROSTAR Selection Bavaro Suites

    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

renovovaný hotelový komplex sa skladá z hlavnej budovy a 75 poschodových viliek, obklopený tropickou záhradou s palmami a s bazénmi, leží priamo na vyhlásenej pláži Bávaro. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, bary a rôzne nákupné a zábavné možnosti. Medzinárodné letisko Punta Cana je vzdialené cca 40 minút jazdy. Punta Blanca Golf Club sa nachádza cca 2 km od hotela.

Vybavenie

24 hodinová recepcia, zmenáreň, bakomat, lobby, Wi?Fi, úschovňa batožiny, 2 hlavné bufetové reštaurácie, 5 la carte reštaurácií (stredomorská, talianska, japonská, steakhouse, gurmet a kajanská), niekoľko barov (lobby, plážový, bazénový), veľká slnečná terasa okolo rozľahlého bazénu s barom (ležadlá,slnečníky a plážové osušky zdarma), detský bazén, kaviareň, diskotéka, kasíno, obchodný komplex, bazén, vírivka, salón krásy (za poplatok), wellness.

Pláž

krásna piesočná pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza priamo pri hotelovom rezorte - ležadlá, slnečníky, matrace a osušky sú zdarma.

Zábava a šport

detský a teens club, animačné programy, aerobik, zumba, spinning, jóga, fitness, lekcie tanca, stolný tenis, tenis, volejbal, plážový volejbal a futbal, šnorchlovanie, kajaky, windsurfing. Za poplatok: potápanie, wellness, masáže a golf (9 km od hotela).

Stravovanie

All inclusive: plná penzia formou bohatých bufetových stolov alebo večere v Á la carte reštauráciách (nutná rezervácia vopred). Miestne a medzinárodné alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodín, izbový servis, minerálna voda, nealkoholické nápoje a pivo v minibare, nápoje v kasíne.

Vybavenie izieb

614 izieb, vkusne zariadené Junior suite majú spálňovú a obývaciu časť s pohovkou, kúpeľňu so sprchou, WC, fénom, klimatizáciu, stropný ventilátor, telefón, Wi-Fi, SAT-TV, kávovar, trezor, minibar, žehličku a žehliacu dosku, balkón alebo terasu. V základnej cene izba Junior Suite.

Poznámka

Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby a 1 dieťa do 12 rokov.
Typy izieb sú: Junior Suite, Junior Suite Superior, Junior Suite SPA, Junior Suite Pool Access, Junior Suite Ocean Front, Junior Suite Family - Two Bedrooms

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Název hotelu dle pořadatele: IBEROSTAR Selection Bavaro Suites *****
Lokalita dle pořadatele: Punta Cana, Playa Bavaro
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Iberostar Selection Bávaro Suites Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 560
dnes 8–19 h

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

IBEROSTAR Selection Bavaro Suites
    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
1 853 EUR/os
(45 862 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 560

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 399 EUR
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
72,9 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
44,1 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR