Hotel Ilianthos Village

  Řecko, Kréta, Agia Marina

Ilianthos Village hotel

    Řecko, Kréta, Agia Marina, Kréta - Chania
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

skvělý poměr ceny a kvality přijemná rodinná atmosféra možnost ubytování až 6 osob vhodné i pro rodiny se 2 dětmi

Stručná poloha

přímo u písečné pláže Platanias 10 min chůze město Chania 12 km mezinárodní letiště 20 km

Poloha

hotel Ilianthos Village se nachází v oblíbeném středisku Agia Marina a to přímo u hezké písečné pláže. Nákupní možnosti a tradiční kavárny budete mít poruce v přímém okolí hotelu. Rušnější centrum střediska Platanias je cca 10 min chůze daleko. Hlavní město oblasti Chania je vzdáleno 12 km. Mezinárodní letiště je cca 20 km daleko.

Vybavení hotelu

jedná se o menší elegantní hotelevý komplex rodinného charakteru s tradičně velkou pohostinností a příjemnou atmosférou. K dispozici Vám bude recepce s nepřetržitým provozem, prostorná restaurace (tradiční řecká i mezinárodní kuchyně), k posezení poslouží bar u bazénu. Ve vnitřních prostorách je konferenční sál s kapacitou 80 osob. Venkovní areál nabízí hlavní bazén s dětským brouzdalištěm a sluneční terasou se slunečníky a lehátky (zdarma). Hotel je dále vybaven hernou, menším fitness centrem, saunou, lze sjednat masáže, zahrát si stolní tenis, kulečník či využít jacuzzi (u bazénu). Centrum vodních sportů je na pláži v blízkosti hotelu. Parkování přímo u hotelu (zdarma).

Vybavení pokoje

hotel nabízí ubytování ve vkusně a účelně zařízených Junior suitách (kapacita 2-4 osoby) nebo Grand suitách (kapacita4-6 osob). Všechny jsou vybaveny vlastním příslušenstvím se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, SAT-TV, radiem, telefonem, menší ledničkou (za příplatek minibar), kuchyňským koutem, klimatizací, trezorem, balkonem nebo terasou.

1 ložnicový apartmán

1 ložnicové apartmány jsou vybaveny vlastním příslušenstvím se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, SAT-TV, radiem, telefonem, menší ledničkou (za příplatek minibar), kuchyňským koutem, klimatizací, trezorem, balkonem nebo terasou.

Stravování

all inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu, vybrané nealkoholické a alkoholické nápoje 11:00 - 22:30. Během dne snack občerstvení, káva, zmrzlina aj. Přesné časy a místa stravování Vám budu sděleny po příjezdu.

Názor CK

příjemné a velice oblíbené ubytovací zařízení, proto doporučujeme včasnou rezervaci. Oceňujeme příjemnou atmosféru, vybavenost a polohu u hezké pláže, které se hotel přímo dotýká.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ilianthos Village ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 847 764
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ilianthos-village-hotel-kreta-recko-z1847764/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací