Imperial Hotel

  Izrael, Tel Aviv

Imperial, Tel Aviv

    Izrael, Tel Aviv
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Tel Aviv je město, které doslova povstalo z písku. Je podivuhodné svou atmosférou a pulzujícím životem. Z hotelu Imperial to budete mít jen kousek na pláž či promenádu.
Odlety z Prahy, Vídně, Katovic nebo Krakova.
Ubytování: Hotel Imperial se nachází na ulici Ben Jehuda, v sousedství pobřežní městské tepny HaJarkon v centru Tel Avivu, v těsné blízkosti pláží, městské promenády, kaváren a restaurací. Tento nenápadný hotel nabízí 41 moderních pokojů s koupelnou a WC. V lobby hotelu poskytne dobré zázemí pro chvíli oddechu od rušné metropole. Pokoje jsou vybaveny satelitní TV s plochou obrazovkou, klimatizací a telefonem.
Tel Aviv je bezpečná metropole, kde se v podstatě nesetkáte s násilím a kriminalitou. Turisté se mohou pohybovat svobodně a bez omezení všude, a to ve dne i v noci.
Telavivská riviéra - to je 14 kilometrů krásných a čistých písečných pláží přímo ve městě, se spoustou kaváren a restaurací.
Možnost doobjednání jedno- nebo vícedenních exkurzí do Tel Avivu, Caesareje, Haify, ke Galilejskému jezeru, do Jeruzaléma, k Mrtvému moři nebo Eilatu.
Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Stravování
Ubytování

ubytování ve 2 lůžkových pokojích Superior, klimatizace, sociální zařízení se sprch.koutem, WC, TV/SAT, telefon, Wi-Fi, rádio
check in: od 15:00
check out: do 11:00

Doprava

pravidelná linka Praha-Tel Aviv-Praha, incl.let. poplatky a taxy

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Imperial Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 271 556
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-imperial-tel-aviv-izrael-vnitrozemi-izrael-z2271556/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).