Infinity Beach Hotel

  Turecko, Alanya, Payallar

2/5

INFINITY BEACH HOTEL

    Turecko, Alanya
Tento hotel není aktuálně v nabídce

INFINITY BEACH HOTEL - 4 * - KONAKLI - ALANYA
POLOHA: Hotel se nachází v regionu Konakli, 12 km od Alanye a 105 km od letiště Antalya.
UBYTOVÁNÍ: Hotel nabízí celkem 80 pokojů.
Standardní pokoje (16m2, jedna ložnice, jedna koupelna, maximální obsazenost 2+1 osoba)
Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů, centrální klimatizaci, telefon s přímou volbou, minibar (pouze voda), trezor (za příplatek), satelitní TV s hudebními kanály a balkón.
STRAVOVÁNÍ: All inclusive - formou bufetu, snídaně, oběd, večeře, odpolední zákusky, káva a čaj, místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 22:00.
Nezahrnuje: nápoje z dovozu, balené nápoje, koktejly, čerstvé ovocné šťávy, zmrzlinu, tureckou kávu, pokojovou službu, á la carte restaurace s předchozí rezervací a za poplatek, všechny nápoje po 22:00 jsou za příplatek.
VYBAVENÍ: Hlavní restaurace, á la carte restaurace, lobby bar a bar u bazénu. Za příplatek: služby lékřa, hlídání dětí a půjčovna automobilů. WI-FI připojení k internetu v lobby a pokojích je za příplatek.
PLÁŽ: Hotelová soukromá pláž, oblázková, 100m od hotelu, lehátka a slunečníky zdarma, plážové osušky na zálohový poplatek.
SPORT A ZÁBAVA: Venkovní bazén pro dospělé a děti, tobogán, stolní tenis. Za příplatek: sauna, masáže, turecké lázně, vodní sporty, SPA a kosmetický salon, počítačové hry. Zábavné programy během dne a programy ve večerních hodinách. Mini klub pro děti od 4 do 12 let.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Infinity Beach Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 341 074
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 4 recenzí

Erika a Irek září 2015 Skutečnost o tomto hotelu. Nevím čím bych měla začít.Je to celkově velmi špatný hotel se vším všudy.První dojem z venčí kladný a to,že jsme přijeli v 1.40hod... celá recenze

Blanka červenec 2014 Dovolená zde? Už nikdy!. Hotel není pro občany České republiky. Jestliže neumíte rusky, tak se zde nedomluvíte. Z amplionů se line ruská hudba, jejich tuc ... celá recenze

Zbychoš září 2013 Dovolená pro otrlé a neznalé. Turecko jsem navštívil celkem 5x, Dovolená v hotelu Infinity jenom pro neznalé a silně otrlé. Každý prezentuje foto hotelu, bazé... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-infinity-beach-hotel-alanya-turecko-z1341074/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací