Hotel Inna Grand Bali Beach

  Indonésie, Bali, Sanur

Inna Grand Bali Beach Hotel, Resort and Spa

    Indonésie, Bali, Sanur
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Velmi příjemný resort nabízí dobrý poměr mezi kvalitou a cenou!

Přehled

rozlehlá tropická zahrada jednodušší resort vhodné pro rodinnou dovolenou možnost ubytování až 2 dětí v pokoji s rodiči 9ti jamkové golfové hřiště v areálu

Poloha

cca 20 minut jízdy z letiště přímo u písečné pláže

Poloha

Sanur, jihovýchodní část ostrova, v klidnější části přímo u dlouhé písečné pláže, v tropické zahradě, v pěší vzdálenosti od obchůdků, restaurací a dalších hotelů. Součástí resortu je 9ti jamkové golfové hřiště. Vzdálenost od letiště cca 20 minut jízdy.

Vybavení resortu

523 pokojů a suite v hlavní budově a v bungalovech. 5 restaurací a barů, 4 bazény, SPA centrum, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, rybaření, tenis, plážový volejbal, golf, minigolf, bowling, jogging trasa, animační programy, boutique, dětský koutek, business centrum, konferenční sál, hlídání dětí, internet, sejfy, pronájem aut, půjčovna kol.

Vybavení pokoje

Garden wing pokoj - klimatizace, minibar, lednice, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí v pokoji.

Pojmenování zařizení

Garden wing pokoj pro 2 osoby, možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí

Stravování

snídaně, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze - vše formou bufetu.

Názor CK

Velmi příjemný resort nabízí dobrý poměr mezi kvalitou a cenou!

Poznámka - letecká doprava

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Inna Grand Bali Beach ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 178 474
dnes 8–19 h

Lokalita

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací