Limoncello Sandy Beach Hotel

  Turecko, Alanya, Payallar

2/5

HOTEL LIMONCELLO KONAKLI BEACH

    Turecko, Alanya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento moderní hotel byl otevřen v roce 2009 a v roce 2019 prošel částečnou renovací. Dříve byl znám pod názvem Club Konakli. Hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a 4 vedlejších částí. Nachází se v části Konakli, nedaleko Alanye a jedná se o hotel vyznačující se přátelskou atmosférou, moderním ubytováním a pestrou škálou poskytovaných služeb. Leží 110 km od mezinárodního letiště v Antalyi, 12 km od centra Alanye a 3 km od centra městečka Konakli. V blízkosti hotelu se nachází restaurace, bary a obchůdky (cca 200 m). K dopravě do centra Alanye lze využít místní autobusovou dopravu tzv. dolmuše nebo taxi.

Vybavení Hotelu

Vstupní hala s recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavní restaurace, ala carte restaurace, několik barů, hlavní venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, denní a večerní animační programy, miniklub pro děti, šipky, stolní tenis, fitness, plážový volejbal, aerobik, vodní pólo, vodní aerobik. Za poplatek Spa centrum, masáže, prádelna, čistírna, obchod se suvenýry, billiard, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje

Příjemně a moderně zařízené standardní pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, TV, telefonem, trezorem, minibarem (při příjezdu naplněn vodou a nealkoholickými nápoji, následně 1 x denně doplněn lahví vody zdarma, doplnění nealkoholickými nápoji za poplatek) a balkonem nebo terasou. Rodinné pokoje (pro 5 osob) jsou k dispozici na vyžádání.

Pláž & plážový servis

Písčito-oblázková pláž se nachází ve vzdálenosti cca 350 m od hotelu. Vstup do moře je strmější a místy přes kamenné plata. Doporučujeme vhodnou obuv do vody. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, plážové osušky za poplatek.

Stravování

ALL INCLUSIVE

Poznámka
  • Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
  • Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
  • K 1.9.2020 je po příletu z Turecka do Prahy vyžadován negaitní test na COVID19, případně nastoupení karantény ze strany klientů. Aktuálost této informace se může lišit, pro ověření kontaktujte pořádající CK.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Limoncello Sandy Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 787 334
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 9 recenzí

Lenka září 2019 Dovolená září 2019. Dovolená krásná, Ruský hotel, 4 hvězdy bych hotelu nedala... celá recenze

Vaška září 2018 Nejhorší dovolená v životě. Do Turecka jezdíme byli jsme po sedmé ale tohle jsme nezažili.Hotel naprosto zdevastovaný,všude smrad a špína,jídlo odporné,staré,... celá recenze

Soňa červen 2018 Katastrofa. Není pro Čechy, od cestovní kanceláře lživé informace, ne pro děti, jídlo hnus, z ovoce jen jablka a meloun, jen pro Rusy, není wi... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací