Hotel - Gasthof Jäger

  Rakousko, Tyrolsko, Schlitters

JÄGER

    Rakousko, Tyrolsko, Zillertal, Hochfügen - Hochzillertal / Spieljoch, Schlitters
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 - lůžkové pokoje KOMFORT některé s možností až 2 přistýlek Spr.+WC, SAT/TV s rádiem, telefon, sejf, fén, balkon b) 1 - lůžkové pokoje KOMFORT, Spr.+WC, SAT/TV s rádiem, telefon, sejf, fén balkon. Tento typ pokoje na ověření.

STRAVA

POLOPENZE PLUS - snídaně formou bufetu s bio koutkem - večeře 3-chodové menu se salátovým bufetem - k večeři 1 nápoj (např. 0,3 l piva, sklenička vína nebo 0,3 l limonády)

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Tipy na výlety: - vodopád a jezero (500 m) - zábavně-dobrodružný park Kaltenbach (15 km) - lanové centrum, kánoe, rafting, seskoky volným pádem, lukostřelba aj. - jezero Achensee (20 km)

DALŠÍ SLUŽBY

Dětská postýlka: zdarma (dle dostupnosti) Hotel přijímá tyto platební karty (bez záruky): Visa, Mastercard, Maestro

DÍTĚ

Až 2 děti do 5,99 let na přistýlce ZDARMA. Děti zdarma povoleny v doprovodu 2 plně platících osob na pokoji.

KOUPÁNÍ

přírodní jezero SCHLITTERS ( 500 m) vč. plážového volejbalu, dětského hřiště, občerstvení. Termální lázně ZILLERTAL - FÜGEN (5 km): nabízí cca 2.700 m2 vodní plochy - vnitřní a letní venkovní (otevřeno jen květen-září) - je největší vodní plocha v regionu. Najdete zde plno atrakcí, dětský bazén, dětský koutek, např. i 133 m dlouhou skluzavku - nejdelší v západním Rakousku.

PARKOVÁNÍ

zdarma (dle dostupnosti)

POBYT SE ZVÍŘETEM

NEPOVOLEN

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14.00 hod a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu. Celý hotel je NEKUŘÁCKÝ, kouření povoleno jen na vyhrazených místech.

SLEVY A VÝHODY

SLEVA 7=6 s prodloužením) platí v termínech 11.5. - 8.6. a 23.6. - 6.7. a 28.9. - 20.10.19 SLEVA 10% za včasný nákup do 31.3.19 v termínech 11.5. - 20.10.19 SLEVA 10% pro osoby nad 55 let (slevu nelze kombinovat se slevou za včasný nákup) v termínech 11.5. - 20.10.19

CELKOVÁ KAPACITA

22 pokojů

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: WLAN internet, parkování, karta hosta Ferienregion im Zillertal (např. slevy na lanovku Spieljochbahn, na vstup na koupaliště s krytým bazénem Aufenfeld, golfové hřiště Uderns, vstup do zábavního parku v Kaltenbach a další. POZN. změny a omezení služeb, vč. časového užití karty vyhrazeny)

REKREAČNÍ POPLATEK

1,5 €/osoba od 15 let/noc

AKČNÍ NABÍDKA

ZDARMA slevová karta FERIENREGION IM ZELLERTAL • HIT ATIS: 16 680 Kč za 2 dospělé osoby a 2 děti do 5,99 let (8 dní / 7 nocí) v období 11.5. - 8.6. a 23.6. - 6.7. a 28.9. - 20.10.19, při uplatnění slevy 7=6

PROČ K NÁM ?

Proč Gasthof Jäger Schlitters: - v roce 2017 prošel rekonstrukcí - vhodné pro rodiny s dětmi - centrální umístění - slevová karta hosta Ferienregion im Zillertal zdarma

VYBAVENÍ

recepce, lobby bar, společenská místnost s TV, restaurace ?-la-carte, salon, uzamykatelná úschovna kol, parkoviště, dětské hřiště

POLOHA

gasthof se nachází v tyrolské obci Schlitters, ve výšce 560 m n.m., v blízkosti centra, v romantické lokalitě s rodinným nádechem a fantastickým výhledem na hory, v přímé blízkosti s údolím Zillertal. Ideální výchozí bod pro pěší turistiku i cykloturistiku. Přímo u ubytování se nachází turistická stezka a cyklotrasa Zillertal. Lanovka Spieljochbahn Füger cca 4 km, Innsbruck cca 48 km. Zastávka 'vanderbusu' jen 50 m od hotelu, cca 100 m od hotelu veder cyklostezka 'Zillertaler Radweg' a 400 m od hotelu jsou vodopády.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 160 214
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací