Hotel Villa Janis

  Řecko, Chalkidiki, Sarti

4/5

Janis

    Řecko, Chalkidiki, Sarti
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

Pojeďte s námi na dovolenou do řeckého letoviska Sarti, které objevíte na jihovýchodě tzv. druhého prstu poloostrova Sithonie - Chalkidiki, kam naše cestovní kancelář pořádá zájezdy již od roku 2003 do penzionu Janis. Penzion JANIS se nachází 100 m od široké písčité pláže s pozvolným vstupem do moře v klidné části centra letoviska, kde naleznete nepřeberné množství restaurací, barů a obchůdků se suvenýry. Studia pro 2–4 osoby a apartmán pro 3–5 osob jsou vybaveny kuchyňským koutem (pouze studená voda), soc. zařízením, wi-fi připojením zdarma, TV, klimatizací v ceně zájezdu a balkónem. Nedaleko penzionu se nachází malé plážičky, které nabízejí soukromí a romantická zákoutí. Výměna povlečení a ručníku (1x osuška) 1x za pobyt, úklid neprobíhá. Jednolůžkové studio + 440 Kč/noc. Apartmán obsazen 2 osobami v období červenec-srpen + 250 Kč/noc Apartmán obsazen 2 osobami v období květen-červen a září-říjen + 100 Kč/noc Možnost dokoupení stravování: večeře 250 Kč/noc, polopenze 350 Kč/noc. Vzhledem k výhodnosti platby v eurech doporučujeme objednat a zaplatit stravování až na místě pobytu. Výše pobytové taxy platné od 1.1.2018 v Řecku je pro studia a apartmány 0,50 €/noc/pokoj. Další informace najdete zde. Vzdálenost z letiště: Thessaloniki - Chalkidiki Sarti 120 km.

Letovisko

Pojeďte s námi na dovolenou do řeckého letoviska Sarti, které objevíte na jihovýchodě tzv. druhého prstu poloostrova Sithonie - Chalkidiki, kam naše cestovní kancelář pořádá zájezdy již od roku 2003. Sarti objevíte na jihovýchodě tzv. druhého prstu poloostrova Chalkidiki – na Sithonii cca 120 km od Thessaloniki. Je to oblast s nádhernou přírodou, kterou lze připodobnit k Sardinii. Horské hřebeny porostlé borovicemi, strmé bílé skály padající do křišťálově čistých vod Egejského moře, kouzelné malé pláže se třpytícím se zlatým pískem, dotvářejí atmosféru klidu a pohody přírody civilizací téměř nedotčené. Letovisko nabízí jedinečnou 3,5 km dlouhou písečnou pláž s pozvolným vstupem do moře, příjemné sluníčko a hezké koupání v průzračně modrém moři. Patří k nejvyhledávanějším místům na Chalkidiki. Přímo naproti letovisku Sarti se nachází třetí prst poloostrova Chalkidiki – Athos. Dominantou městečka Sarti je náměstí s kavárnami a restauracemi, z kterého vedou úzké uličky stoupající k místnímu kostelíku. Naleznete zde i bohatý výběr obchodů, taveren, restaurací, kaváren a supermarketů. Příjemné večery můžete prožít na řeckých večerech, v kavárnách s hudbou nebo na několika diskotékách. Milovníci sportů zde naleznou potápěčské centrum, vodní lyže, windsurfing, jízdu na koni, katamarány, parasailing, kajaky. Malebné letovisko Sarti je ideálním místem pro pobyt u moře a strávení hezké rodinné dovolené. Díky své čistotě ovzduší a moře je tato oblast vhodná i pro pobyty astmatiků a alergiků. Vychutnat si můžete místní speciality jako je musaka, pastizio, suvlaki, tzatziki, řeckou pizzu nebo oblíbený gyros. Velký výběr je i rybích taveren. Při odpolední siestě si nenechejte ujít speciálně upravovanou ledovou kávu frappé. Zapůjčit si můžete auto i motorku. Vzdálenost z letiště: Thessaloniki - Chalkidiki Sarti 120 km

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Janis ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 60 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 931 979
dnes 8–19 h

Hodnocení

17. nejlepší hotel v destinaci Chalkidiki

4/ 5 1 recenzí

Marci srpen 2017 Hezká dovolená. S výhradami se pobyt v tomto penzionu dá přežít, tráví se v něm minimum času.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-janis-chalkidiki-recko-z931979/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací