Hotel Javorník

  Slovensko, Západní Slovensko, Lysá pod Makytou

JAVORNÍK

    Slovensko, Bílé Karpaty, Javorníky, Západní Slovensko, Lysá pod Makytou
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 a 3 - lůžkové pokoje s přistýlkou (skládací postel), Spr.+WC, SAT/TV, Wi-Fi internet, telefon

STRAVA

polopenze. Snídaně bufetové stoly, večeře výběr ze 3 menu. Možnost dokoupení obědů (výběr z menu) za doplatek v CK.

DALŠÍ SLUŽBY

Dětská postýlka k dispozici zdarma. Na hotelu celkem 4 ks dětských postýlek. Vstup do wellness: 8 Eur/os./2 hod, od 5 osob: 6 Eur/os./2 hod, VIP vstup: 50 Eur/max. 12 os./2 hod

DÍTĚ

Jedno dítě do 4,99 let na přistýlce s polopenzí ZDARMA.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

wellness v hotelu Čertov (500 m) - bazénový svět (plavecký bazén 17x9 m, relaxační bazén s hloubkou do 50 cm), saunový svět (200 m2) - parní, infra a finská sauna, lehátka, Kneippův chodník, vířivka, masážní vana, sprchová oáza, masáže. Krytý bazén aletní koupaliště v Púchově (23 km).

PARKOVÁNÍ

zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

3,-€ / noc .

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14.00 hod a večeří od 18.00 hod v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu. V hotelu je zákaz kouření.

SLEVY A VÝHODY

SLEVA 10% za včasný nákup 60 a více dní před nástupem platí v termínech 1.9.-20.12.16 a 27.12.16-20.12.17 SLEVA 10% SKUPINKA "10 osob za 10%" platí v termínech 1.9.-20.12.16 a 27.12.16-20.12.17 Slevy se nevztahují na projekt Dovolená pro zralý věk.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

DOVOLENÁ PRO ZRALÝ VĚK - PLATÍ I V OBDOBÍ LETNÍCH PRÁZDNIN 2017 !! Projekt DOVOLENÁ PRO ZRALÝ VĚK pro osoby nad 50 let zahrnuje: • SLEVA 7=6 (bydlíte 7 nocí, platíte 6 nocí) • SLEVA 14=11 (bydlíte 14 nocí, platíte 11 nocí) • obědy zdarma (mimo denpříjezdu a odjezdu) • odpolední káva nebo čaj zdarma • pobyt se psem bez poplatku • příplatek za neobsazené lůžko se neúčtuje • zdarma rekreační poplatek NA TENTO POBYT NELZE UPLATNIT ŽÁDNOU DALŠÍ SLEVU!!

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: Wi-Fi internet, parkování, při pobytu na min. 5 nocí: 1x vstup do wellness centra

REKREAČNÍ POPLATEK

0,5 Eur

AKČNÍ NABÍDKA

DOVOLENÁ PRO ZRALÝ VĚK CELOROČNĚ

PROČ K NÁM ?

Proč horský hotel Javorník - Lazy pod Makytou: - klidná poloha v těsné blízkosti lesů s nejčistším ovzduším - jen 5 km od českých hranic - hned vedle sjezdovky - projekt "Dovolená pro zralý věk" celoročně (mimo 20.12.-3.1.17)

VYBAVENÍ

Recepce, restaurace, denní bar, společenská místnost, kulečník, hry, stolní fotbal, vyhřívaná lyžárna výtah, wellness: whirlpool pro 7 osob s výhledem na okolní lesy, sauny: parní, infra a finská, ochlazovací vědro a sprchová oáza, vyhřívaná lehátka, na objednávku masáže.

POLOHA

Nově otevřený horský hotel Javorník*** situovaný v malebném prostředí Javorníků cca 23 km severovýchodně od Púchova s pohodlným přístupem ze Slovenska ale i z Moravy, přímo v srdci CHKO Kysuce. Tato oblast s nejčistějším vzduchem Slovenské a Českérepubliky, s vlastní přírodní rezervací Čertov nabízí svým návštěvníkům celoroční komplex kvalitních služeb. Hotel leží pouze 5 km od známého lyžařského areálu Kohútka, tedy 5 km od českých hranic. Je to ideální místo pro konání výletů do okolí:turistika, cykloturistika, nordic walking, Velké Karlovice (20 km), plavba na lodí po přehradě Nimnica. Javorníky jsou bohaté na turistické trasy a doporučujeme navštívit tyto vrcholy: Makyta 923 m n.m. Kohútka 913 m n.m. Portáš 930 m n.m. Malý Javorník1019 m n.m. Veľký Javorník 1071 m n.m.

PŘÍJEZD AUTEM

z české strany přes Vsetín - Nový Hrozenkov - zde směr Vranča a Ski areál Kohútka - přejet přes Ski areál Kohútka dolů na Slovensko. V Lazech pod Makytou u autobusové zastávky odbočit doprava. Parkování u hotelu Z Nového Hrozenkova na Kohútku v zimnísezoně povinná zimní výbava a sněhové řetězy (v zimě veden provoz kyvadlově ).

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

vlakem nebo autobuse do Púchova, odtud autobusem do Lazy pod Makytou - zastávka Čertov/Garáž (250 m od hotelu)

565 656 610 Číslo zájezdu: 878 667
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací