Hotel Jugendherberge Junges Hostel Zell am See JHA

  Rakousko, Salcbursko, Schüttdorf

Saalbach – Penzion JHA

    Rakousko, Kaprun / Zell am See, Rakouská jezera, Salcbursko, Zell am See, Maiskogel, Schmittenhöhe, Schüttdorf, Zeller See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O ubytování

Penzion JHA Leží na jižním břehu Zellerského jezera v části Schüttdorf, asi 20 min. od centra Zell am See a asi 20 km od Saalbachu. Doprava ke sjezdovkám je pro zájemce zajištěna autobusem (1× denně). V objektu je jídelna, společenská místnost, TV-sál, terasa s výhledem na jezero, recepce s automaty na nápoje a kávu. V asi 10 km vzdáleném Kaprunu je aquapark Tauern Spa Kaprun s termálními bazény, vířivkami a saunou.

Stravování

Polopenze v samoobslužné jídelně: snídaně bufet, večeře o třech chodech (polévka, hlavní jídlo, dezert). Nealko nápoj v ceně.

Doprava

Autobusem nebo vlastní dopravou.

Skipas

3denní skipas Ski Alpin Card (410 km) pro skiregiony Skicircus Saalbach + Zell am See + Kaprun v ceně. Včetně všech skibusů a střediscích mezi nimi. Kauce na keycard 2 €.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Brna v 0.30 hod., příjezd do střediska v ranních hod., převléknutí, uložení zavazadel, lyžování v oblasti Zell am See (individuálně i v jiných oblastech skiregionu) do cca 16.30 hod., ubytování, večeře, nocleh. 2. den: Snídaně, pro zájemce odjezd autobusem do údolí Glemtall (Saalbach), celodenní lyžování, večeře, nocleh. Fakultativně pro zájemce po večeři odjezd do Therme Spa Kaprun (návrat po 23. hod.). 3. den: Snídaně, ukončení ubytování, celodenní lyžování v oblasti Skicircus Saalbach, odjezd do ČR mezi 17. až 18. hod., příjezd do Brna kolem půlnoci až 1 hod. ranní následujícího dne a dále dle jednotlivých výstupních míst.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Jugendherberge Junges Hostel Zell am See JHA **
Vzdálenost od sjezdovky: 1800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 508
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací