Penzion Dena

Česko, Vysočina, Jihlava

Penzion DENA

  Česko, Českomoravská vrchovina, Vysočina, Jihlava
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní, místní poplatek, parkování.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Moderně a velmi vkusně zařízený penzion Dena poskytuje příjemné rodinné prostředí s výbornými službami, vhodný i pro rodinnou rekreaci (s pěknou předzahrádkou s dětskou horolezeckou stěnou a pískovištěm a vnitřním dětským koutkem). Hotelová kavárna cukrárna nabízí zákusky a dorty vlastní výroby.

POLOHA

Penzion Dena se nachází v malebném kraji Vysočina a nabízí ubytování přímo v jeho středu - v krajském městě Jihlava. Pouze 5 minut chůze od historického centra, ale v klidné a tiché části městské památkové zóny. Je umístěn nedaleko největšího obchodně-zábavného centra na Vysočině - City park Jihlava a jen 10 minut chůze od jihlavské ZOO.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

kavárna, cukrárna, parkoviště, pro děti: dětská postýlka, koutek, pískoviště, horolezecká stěna; venkovní posezení, parkoviště.

VYBAVENÍ POKOJŮ

1 a 2lůžkové pokoje (s 2lůžkem nebo samostatnými lůžky), vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC), TV-SAT, lednice, set na přípravu kávy nebo čaje, Wi-Fi (zdarma). 4lůžkový apartmán se 2 ložnicemi (1x dvoulůžko a 2x samostatné lůžko) a obytným prostorem s rozkládací sedací soupravou (možnost 2 přistýlek), vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC), TV-SAT, lednice, kuchyňská linka, Wi-Fi.

STRAVOVÁNÍ

snídaně (kontinentální).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

v okolí - Vodní ráj (2,5 km), tenis, squash, minigolf, kulečník, kuželky, tělocvična, fotbalové hřiště, fitness, masáže, půjčovna lyží, lyžařský areál Šacberk (5 km), kluziště, rybolov, hrady - zámky.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 036 236
dnes 8–19 h