Jugendhotel Egger

Rakousko, Korutany, Villach

Jugendhotel Egger

  Rakousko, Korutany, Rakouské termály, Villach, Baumgartnerhöhe / Faaker See, Gerlitzen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Jugendhotel Egger se nachází v centru sportovních možností ve městě Villach v části Landskron u jezera Ossiacher See pod horou Gerlitzen Alpe. Jezero Ossiach cca 3 km, obchody 200 m, restaurace 1 km. Hotel stojí na cyklostezce, také blízko hradu landskron.

Ubytování

Pokoje jsou plně vybaveny koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, nově renovovány. Prakticky, moderně, čistě, jednoduše zařízené. Všechny pokoje jsou velmi prostorné a jsou moderně řešeny s variabilními postelemi.

A: 2 - 3 lůžkový pokoj

B: 4 - 6 lůžkový rodinný pokoj

Vybavení

Recepce, WIFI zdarma, televizní místnost, parkoviště zdarma, jídelní sál, bar v suterénu s možností uspořádání akce, diskotéky..., venkovní gril, zahrada.

Domácí zvířata jsou povolena na vyžádání.

Aktivity

Stolní tenis, herní místnost, venkovní bazén, zahrada.

Slevy

Děti na přistýlce na pokoji s rodiči do 2,99 let 100%, 3 - 6 let 50%, 6 - 9 let 25%.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 097 672
dnes zavřeno

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací