Vemara Beach Hotel (ex Kaliakra Palace)

  Bulharsko, Zlaté písky

Vemara Beach

    Bulharsko, Zlaté písky
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Doporučení

Hotel Vemara Beach (dříve Kaliakra Palace) svým klientům nabízí služby all inclusive a komfortní ubytování v hotelu na pláži a v letovisku plném zábavy a atrakcí. Ideální volba pro strávení bezstarostné dovolené.

GPS

43.2920000, 28.0464700

Pláž

Pláž v bezprostřední blízkosti (cca 30 m, schody na pláž) hotelu je písčitá, prostorná a dlouhá několik kilometrů. Slunečníky, lehátka, vodní sporty, školy vodních sportů, stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace na pláži za poplatek.

Poloha

Hotel se nachází v severní části letoviska, v bezprostřední blízkosti pláže (cca 30 m, schody na pláž) a přímořské promenády.

Štítky

Písčitá pláž cca 30 m || Dětský bazén se skluzavkou || Komfortní ubytování || Výborná poloha || Bohaté zázemí

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:00 do 14:00 h, večeře od 18:00 do 21:00 h), odpolední občerstvení (pizza) v době od 15:00 do 16:00 h, káva, čaj a zákusky v době od 16:00 do 17:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru a době od 10:00 do 23:00 h a baru u bazénu v době od 10:00 do 22:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje Economy (standardní pokoje menších rozměrů) s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a minibarem (za poplatek). Maximální obsazenost dva dospělí. V hotelu jsou k dispozici i standardní pokoje s možností jedné přistýlky (přistýlka vhodná pouze pro děti, maximální obsazenost dva dospělí a jedno dítě) a dvoulůžkové pokoje superior (některé s výhledem na moře za příplatek). Pokoje superior s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), telefonem a minibarem (za poplatek). Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti.

Vybavení

Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, lobby bar, koktejl bar (za poplatek), hlavní restaurace s terasou, barbecue à la carte, dva bary u bazénů, krytý bazén, dva venkovní bazény, dětský bazén se skluzavkou, dětské hřiště, dětský klub pro děti od 4 do 12 let, mezinárodní animační programy, konferenční sál, obchod.
Zdarma: Wi-Fi u lobby baru, slunečník a dvě lehátka (na pokoj) u bazénů, fitness, stolní tenis, vodní pólo a aqua aerobik, vodní gymnastika, šipky, šachy, multifunkční sportovní hřiště (mini fotbal, volejbal a basketbal).
Za poplatek: trezor v recepci, masáže, sauna, internetový kout, biliár, lékař, prádelna, parkoviště.

Název

Vemara Beach

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Vemara Beach ****
Lokalita dle pořadatele: Zlaté písky, Zlaté písky
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vemara Beach Hotel (ex Kaliakra Palace) ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 628 382
dnes 8–19 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Vemara Beach
    Bulharsko, Zlaté písky

Cena
23 790 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 628 382

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
23 790 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč