Myconian Kyma Deluxe Hotel

  Řecko, Mykonos, Mykonos město

Myconian Kyma

  Řecko, Mykonos
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha
Hotel Mykonian Kyma se nachází na kopci ve městě Mykonos. Centrum Mykonosu se svými slavnými větrnými mlýny a nočními kluby je vzdáleno jen 1 km. V centru lze najít také celou řadu restaurací, taveren a místních obchodů. Ostrov Mykonos zvaný řeckou Ibizou je známý svým nočním životem, nekončícími představeními a krásnými písečnými plážemi, které svádějí k lenivé relaxaci. Přístav Mykonos je 3 km daleko. Transfer z letiště do hotelu trvá cca 3,5 - 4 hodiny (délka transferu závisí na trajektových spojích).
Pláž
Nejbližší pláž je vzdálena cca 1 km od hotelu Mykonian Kyma. Lehátka a slunečníky (za poplatek cca 10-15 EUR).
Vybavení
Recepce (24 h), hlavní restaurace, 5 bazénů, lehátka a slunečníky u bazénu, sluneční terasa, bar u bazénu, soukromé parkoviště. Za poplatek: prádelna, kosmetický salon, masáž.
Pokoje
Hotel Myconian Kyma nabízí: 52 luxusních pokojů a 29 moderních apartmánů - zařízených v typických bílých barvách ostrova a ve stylu kykladské architektury (kombinace přímek a zaoblených tvarů). V každém pokoji a apartmánu je koupelna s WC (sprcha nebo vana, vysoušeč vlasů, pantofle, bezplatné toaletní potřeby), klimatizace, lednička, satelitní TV, žehlička, trezor, minibar, kávovar (Nespresso Machine). Hotel nabízí následující typy pokojů a apartmánů:
Dvoulůžkové nebo třílůžkové pokoje (26 m2)
Apartmán typu Junior Suite (28 m2 - 30 m2) - s výhledem na moře, s výhledem na moře a zapadající slunce a venkovní vířivku, s výhledem na moře a soukromým bazénem
Apartmán typu Mediterranean Suite se soukromám nekonečným bazénem (80 m2)
Strava
Snídaně formou bufetu.
Sport a zábava
Každodenní živá hudba, moderní wellness centrum (Satori Thalasso SPA), fitness centrum s posilovnou a tělocvičnou.
Internet
Vysokorychlostní Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu - zdarma.
Místní kategorie
*****
Webové stránky
https://www.myconiankyma.gr/
Jiné
Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 4 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.
Náš názor
Hotel Myconian Kyma - jeden z nejlepších hotelů na ostrově. Moderní design, profesionální služby, výborná káva - to vše přispívá k luxusnímu odpočinku v Myconian Kyma. Ideální místo pro romantickou dovolenou ve dvou.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Program

Den 1
Oldet z Polska. Sraz 2 hodiny před plánovaným odletem u stánku CK na letišti. Aktuální letové řády si prosím ověřte na adrese: r.pl/rozklady.
Dny od druhého do předposledního
Čas na odpočinek, koupání v moři a na slunci, účast na fakultativních výletech atd. Předposlední den odjezd z hotelu na Mykonosu, přejezd na Santorini. Ubytování v hotelu a přenocování.
Poslední den
Vysednutí z hotelu na konci posledního dne, transfer na letiště, návrat do Polska.
Návrat do Polska.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Myconian Kyma Deluxe Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 231
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-myconian-kyma-mykonos-recko-z2705231/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací