Katja Penzion

  Bulharsko, Primorsko

4/5

Katja

  Bulharsko, Primorsko
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Doporučení

Vyhledávaný a mezi zákazníky CK velmi oblíbený penzion s výbornou polohou v centru letoviska a blízko obou pláží, příjemným venkovním posezením a přátelskou atmosférou. Výborný poměr mezi kvalitou a cenou.

GPS

42.266004,27.757795

Pláž

Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 450 m od penzionu a jižní, vzdálená cca 350 m od penzionu) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a postupně se svažující do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky CK GROUP SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA (maximálně jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj). Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor), vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 350 m

Vzdálenost od pláže (m)

350

Poloha

Penzion Katja se nachází v centrální části letoviska a je vzdálen cca 450 m od severní pláže a cca 350 m od jižní pláže.

Štítky

Písčitá pláž cca 400 m || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Výborná poloha || Rodinná atmosféra || Oblíbené letovisko || Výhodná cena

Stravování

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní, večeří, nebo polopenze za zvýhodněnou cenu (snídaně a večeře formou bufetu) v nedaleké restauraci (cca 450 m), kterou sami provozujeme. K snídani jsou podávány vybrané nealkoholické a teplé nápoje, k večeři neomezená konzumace vybraných místních nealkoholických nápojů, točené víno a točené pivo.

Ubytování

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou vybaveny TV/SAT, chladničkou a varnou konvicí. Možnost dvou přistýlek (rozkládací křeslo v pokojích s možností jedné přistýlky a rozkládací gauč v pokojích s možností dvou přistýlek). Maximální obsazenost čtyři dospělí. Jsou zde k dispozici i rodinné pokoje FR 2+2 (dvě dveřmi oddělené místnosti se společným balkonem a sociálním zařízením - ložnice se dvěma lůžky a denní místnost s rozkládacím gaučem, lze využít jako přistýlku pro dvě osoby). Rodinné pokoje jsou vybaveny TV/SAT, chladničkou a varnou konvicí. Maximální obsazenost čtyři dospělé osoby.

Vybavení

Za poplatek: dětská postýlka bez lůžkovin (nutno předem objednat, orientační cena cca 3 EUR/noc, platba v místě pobytu).

Název

Katja

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Katja
Lokalita dle pořadatele: Primorsko, Primorsko
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Katja Penzion ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 447
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 6 recenzí

Jitka Budská červenec 2023 Prostě Bulharsko... Jsme nenároční,přijeli jsme k moři a ne do penzionu.Určitě lepší průměr.Klidne to zopáknem.... celá recenze

Mika červenec 2023 Mika. Příště vyberu jiný hotel/penzion. Penzion skromný, vybavení také, trochu zatuchlé. Hotel opravdu jen pro hodně nenáročné klienty a... celá recenze

Jan Šprinc srpen 2019 Super. bylo to příjemné, rodinné, klidné,čisté,krásný vyhled na jižní pláž,... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-katja-primorsko-bulharsko-z2585447/1786825200/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Katja
  Bulharsko, Primorsko

Cena
10 540 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 447

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
10 540 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč