Arsi Blue Beach Hotel (ex Kemalhan)

  Turecko, Alanya

4/5

HOTEL KEMALHAN BEACH

    Turecko, Alanya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v oblíbeném letovisku Alanya, konkrétně v oblasti Tosmur. Je tvořen hlavní devítipatrovou budovou s celkovou kapacitou 99 pokojů a v roce 2016 prošel kompletní renovací. Nachází se cca 135 km od mezinárodního letiště v Antalyi a cca 5 km východně od centra Alanye. Nákupní možnosti a zábava je v těsné blízkosti hotelu (restaurace, bary, obchůdky) nebo přímo v centru Alanye. Doporučujeme spíše méně náročným klientům.

Vybavení Hotelu

Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení za poplatek, společenská místnost s TV, restaurace, bar, lobby bar, venkovní bazén se skluzavkou a oddělenou částí pro děti (lehátka a slunečníky zdarma), nepravidelné animační programy, plážový volejbal. Za poplatek masáže, lékař, billard, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje

Klientům je k dispozici ubytování v jednoduše ale zároveň příjemně zařízených pokojích. Standardní pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV a balkonem nebo terasou. Minibar a trezor jsou k dispozici za poplatek.

Pláž & plážový servis

Písčito-oblázková pláž se nachází cca 50 m od hotelu, od kterého je oddělena pouze místní komunikací. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Na pláži bar zdarma nabízí pouze kávu.

Stravování

ALL INCLUSIVE

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Arsi Blue Beach Hotel (ex Kemalhan) ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 787 333
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 3 recenzí

Jiří září 2019 Nevydařená dovolená. Po příletu nám bylo sděleno, že budeme ubytováni v hotelu Bin Billa,z důvodu nefunkčnosti vody v jednom patře objednaného hotelu.B... celá recenze

Pavel září 2019 Pavel Veselý. Celkem spokojeni-hezké počasí-teplá voda-trochu nezvyk na místní stravu,která byla dosti stejná.... celá recenze

František červen 2019 Kemal Bay. Velmi pěkná dovolená.Klidně bych se vrátil. Mohu jen doporučit.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-kemalhan-beach-alanya-turecko-z1787333/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací